Forum OSKKO - wątek

TEMAT: Czyba pora na emeryturę!!!
strony: [ 1 ]
bogda520-04-2005 10:53:48   [#01]
Piszę bo jestem zbulwersowana i wściekła! Po raz pierwszy w mojej długoletniej pracy w oświacie spotkałam się z arogancją pracownika kuratorium oświaty. Nie dosyć,że namieszali w wyznaczeniu szkoły macierzystej absolwentowi,który będzie zdawał egzamin dojrzałości /w sesji zimowej wyznaczyli inną - i tam poszły oryginały dokumentów, a w sesji wiosennnej - inną i znów chcą oryginały!/ to jeszcze zostałam potraktowana w bardzo przykry sposób, kazano mi anulować !!! ich nowe pismo i o mało nie zostałam obarczona winą za ich bałgan. Skoro już i tam dotarła tzw. "arogancja władzy" to już chyba nie mam czego szukać w oświacie - pora na zasłużoną emeryturę. Wiem, że to nie wasz problem,, ale chociaż się "wypisałam" i może nie będzie mi tak przykro.
bogda520-04-2005 10:56:41   [#02]
Chyba z tych nerwów wysłało mi się podwójnie ! :)))
sani20-04-2005 11:08:21   [#03]

bogda

Czemu się denerwujesz? Na pewno nie po raz pierwszy miałaś przykre doświadczenia z osobami, które mają "władzę" i chyba zaobserwowałaś pewną prawidłowość: brak kompetencji pokrywa się chamstwem i butą.

Ty wiesz, że oni nie mają racji, popatrz na nich z góry i ... olej to.

bogda520-04-2005 11:35:46   [#04]
Dzięki za dobre słowo! Właśnie najbardziej zabolało mnie to,że w kontaktach z tą "władzą" do tej pory nigdy nie spotkało mnie takie potraktowanie.

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]