Forum OSKKO - wątek
bogna4 | 05-04-2005 18:58:23 [#01] |
---|
Czy ktoś spotkał się z ankietą do rodziców na temat kultury bycia, zachowania.W szkole raelizujemy program o dobrym wychowaniu, walce z wulgaryzmami itd, mam ankietę do uczniów, ale brakuje mi do rodziców.Może ktoś spotkał się z tym? |
bogna4 | 06-04-2005 22:25:42 [#02] |
---|
Nikt nie ma? Czy tez nikt nie czytał tego co napisałam.Może i słusznie, bo to nudne, ale jakie potrzebne... Niech ktoś napisze choć " nie mam".Proszę. |
Maelka | 06-04-2005 22:36:21 [#03] |
---|
Bogna Przeciwnie - bardzo potrzebny temat. Ale takiej ankiety nie mam. Trzeba uzbroić się w cierpliwość - może za dzień, dwa, znajdzie sie ktoś, kto ci pomoże. Chociaż, z drugiej strony myślę, że taka ankieta nie musi być bardzo obszerna, więc może po dyskusji twoi nauczyciele sami stworzą interesującą propozycję? Życzę powodzenia! |
basiagol | 06-04-2005 23:03:02 [#04] |
---|
Trzeba zapytać rodziców jaki jest ich stosunek do wulgaryzmów, czy sami ich używaja, czy zwracaja uwagę dzieciom, czy uważają , że taki program jest potrzebny, ewentualnie niech coś zaproponują . W tym punkcie pewnie nic nie napiszą, bo chcą odpowiadać tylko na pytania zamknięte. I analogicznie pytania dotyczące innych negatywnych zachowań.Myślę, że sama taka ankieta bedzie już programem, bo da rodzicom do myślenia nad swoim postępowaniem , a wychowanie zaczyna sie przecież w domu. |
ReniaB | 07-04-2005 10:07:52 [#05] |
---|
U mnie zapytałam rodziców czy są zadowoleni z naszych działań w tej dziedzinie oraz daliśmy do wyboru zagadnienia, w których dzieci należy jeszcze kształcić z zakresu kindersztuby. Tyle |
bogda4 | 09-04-2005 07:40:51 [#06] |
---|
grzeczność i kultura na codzień ..W szkole raelizujemy program o dobrym wychowaniu, walce z wulgaryzmami... My też, dlatego Bogno4 proszę podziel się ze mną wzorem Waszej ankiety dla uczniów. / mogę Ci podesłać ankietę nt. badania poczucia bezpieczeństwa / |
bogna4 | 10-04-2005 12:45:48 [#07] |
---|
Droga Bogdo4, wyślę Ci ankietę we wtorek,ok? | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|