Forum OSKKO - wątek
Magela | 30-03-2005 09:43:54 [#01] |
---|
czy ktoś ma przygotowaną "Wewnątrzszkolną instrukcję przygotowania i organizacji egzaminu maturalnego" |
Magela | 30-03-2005 10:46:43 [#03] |
---|
dziękuję za informację, juz ściągnęłam i również wyrażam wdzięczność autorom - wielkie dzięki dla Was - Margocha i Jacku :-))))) |
margocha | 30-03-2005 17:30:45 [#04] |
---|
A dzięki, dzięki. Miło bardzo być docenionym, chociaż pewnie po tegorocznych maturach poprawek kilka trzeba będzie wprowadzić. Pozdrowienia. |
AnJa | 30-03-2005 17:47:23 [#05] |
---|
Ano trzeba. Np. odpuścić sobie stosowanie się do niektórych zapisów z procedur OKE.
W tym roku to trochę ryzykowne, ale jak mnie nie wywalą to za rok skorzystam z zapisu o tym, że to dyrektor szkoły odpowiada za organizację egzaminu w jego szkole.
Czyli i decyduje - wszędzie tam gdzie prawo nie rozstrzyga. |
Jacek W | 30-03-2005 21:10:01 [#06] |
---|
AnJa, Margocha, Jacku - wdzięczny jestem:-)))) Nie mogłeś przed Miętnem tego napisać? Bym drinka jakiegoś wysępił... ...że to dyrektor szkoły odpowiada za organizację egzaminu w jego szkole. Czyli i decyduje - wszędzie tam gdzie prawo nie rozstrzyga. Jeszcze jedno nawiązanie do Miętnego - na warsztatach z SIO ustaliliśmy, że ważniejszy od całego dorobku legislacyjnego sejmu i MENiSu musi być nasz kolega zdrowy rozsądek. |
AnJa | 30-03-2005 22:29:43 [#07] |
---|
tego, no...
W Miętnem to ja tam prawie o zadnych Instrukcjach nie myslałem.
A drinka- czmu nie.
Ale przed śniadaniem. I dobranocką:-) | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|