Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
kto zwariował - chyba ja |
wisiak | 16-03-2005 21:17:21 [#01] |
---|
pomóżcie, bo chyba zwariowałam. Wraz z gronem pedagogicznym podjęliśmy uchwałę w sprawie przystąpienia do tworzenia projektu Comeniusa 1.3
Siedząc po nocach przygotowałam projekt wraz z grupą 12 przedszkoli europejskich.Wysłałam z nie małymi problemami aplikację. Dzisiaj otrzymałam delikatnie mówiąc opr i pytanie : kogo pytałam w OP o zgodę i wogóle z jakiej racji śmiałam. Błagam pomóżcie się tłumaczyć .pisze "się" bo jak ktoś nie rozumie wartości edukacyjnych, prestiżowych dla środowiska to czy jeszcze mogę tłumaczyć.???? |
Wertykal | 16-03-2005 21:27:03 [#02] |
---|
Zglaszanie do udzialu w programach edukacyjnych (socrates jest nim niewatpliwie) nalezy do zwyklego zarzadu szkola (przedszkolem), ktory powinnas otrzymac wraz z powolaniem na funkcje dyrektora. Jesli nie otrzymalas, to i tak go masz, na mocy ustawy (UoSO - uprawnienia dyrektora placowki). Chyb jednak nie TY... Marek |
Marek Pleśniar | 16-03-2005 21:34:38 [#03] |
---|
też jestem ciekaw intencji OP, tak pragnącego mieć politykę zagraniczną;-) |
wisiak | 16-03-2005 21:36:19 [#04] |
---|
Marku stokrotne dzieki:)))) Wydawało mi się, że nie ja , ale oni starają sie ze mnie zrobić głupią, że ja już chwilami nie wiem, czy nie jestem. |
wisiak | 16-03-2005 21:40:36 [#05] |
---|
moje OP oprócz patrzenia na swój koniec nosa nie widzi innych korzyści z bycia OP.
Nie ma to jak uważać, że my władza zawsze i we wszystkim decydujemy i mamy rację. Ręce opadają, ale po co ciągłe moje inicjatywy.
Chcialam przystąpić do "partnerskiego przedszkola", ale znowu trzeba bedzie sie tlumaczyć. Chyba lepiej odpuścić. Może najlepiej nie robić nic???????? |
jaszczurzyca | 17-03-2005 20:45:42 [#06] |
---|
o socratesie Socrates Comenius z moich obserwacji jest projektem, który nie wymaga wielkiej pompy przy jego tworzeniu,a Agencja Narodowa i tak przyzna pieniądze na kolejny rok działania projektu na podstawie napisanego sprawnym językiem sprawozdania podsumowującego. |
wisiak | 17-03-2005 22:18:04 [#07] |
---|
może nie wymaga pompy, ale nie zgadzam,że nie trzeba się przy nim napracować. Może w drugim roku będzie łatwiej ale pierwszy był dla mnie ogromnie stresujący(szczególnie gdy wersja elektroniczna poszła a drukowana nijak sie nie drukowała. Poza tym pisanie drogą tłumaczy, slabym swoim angielskim też bylo stresujące. Wierze w to co mówisz, że dalej już będzie tylko łatwo... | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|