Forum OSKKO - wątek

TEMAT: Pytanie o pytania zlotowe....:-)))
strony: [ 1 ]
Grzegorz G14-03-2005 17:05:40   [#01]
Już po spotkaniach, a jak z odpowiedziami na pytania o staż i 1 godzinę potrzebną do realizacji. Jako że nie byłem ;-)))) poproszę o odpowiedz - o ile padła.

A kiedy następny zlot???????:-)))))
beera14-03-2005 17:11:45   [#02]

Zlot  bedzie w maju pod Poznaniem:-)))

Menis nie przybył- niestety, co ( z drugiej strony)  stawia nas w korzystej sytacji, bowiem  wystosowalismy do MENIS pismo ze wszystkimi pytaniami dotyczącymi awansu i KN, a co za tym idzie - dostaniemy odpowiedzi na pismie

Wszystkie pytania pojawia się pewnie lada dzień na pokonferencyjnej relacji.

A odpowiedzi? Zaraz po ich udzieleniu:-)

AnJa14-03-2005 17:17:49   [#03]
1. Pani z MEniS nie było. Pytania zostały opracowane przez bognę i wysłane jako oficjalne. Czyli należy sie spodziewać oficjalnej i pisemnej odpowiedzi.

2. eee, tu problemy przewiduję.
Bo w Miętnem to były Walne Zebranie OSKKO i Konferencja Kadry Kierowniczej Oswiaty.
I toto jest mniej więcej za rok.

Poza tym jest Konferencja Dyrektorów Szkół ( a po zmasowanym ataku dyrektorek przedszkoli chyba i przedszkola bedą) - ta odbywa się we wrzesniu - w tym roku pp. w Toruniu.

No i jest jeszcze Zlot Nauczycieli Internautów - maj/czerwiec, w tym roku w Sierakowie.

Jako, ze na każdym z powyzszych cudów byłem - to sie naprawdę od siebie znacznie rózni. Przynajmniej w godzinach 9-18. Potem róznice sie zacierają.
AnJa14-03-2005 17:18:31   [#04]
aha:-)

chyba się na kurs szybkiego pisania zapiszę:-)
Grzegorz G14-03-2005 17:26:44   [#05]

A ja szybkiego czytania

Waszych odpowiedzi :-)))))))
Dzięki
Pozdrawiam
beera14-03-2005 18:01:38   [#06]

:-)

Andrzej jestem pod wrażeniem :-))))

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]