Forum OSKKO - wątek

TEMAT: Podatki w klasie 5 SP
strony: [ 1 ]
Jolanta Szuchta01-02-2005 17:30:24   [#01]

Chyba znow nie nadążam z przepisami :-((((.

Czy ktos z Was miał juz u siebie w szkole ludzi z Urzędów Skarbowych którzy szkolili uczniów klas piątych z podatków?

Dziś zadzwoniła do mnie Pani z US i umówila się na 3 marca do wszystkich moich klas piątych,Zapytałam o program czy podstawe prawną,nie potrafiła odpowiedziec. To może jednak czegoś nie doczytałam?????

Gaba01-02-2005 17:43:17   [#02]
nie wpuszczaj - a po co to komu... może w kl. III LO?, a dlaczego... ma to być u Ciebie, a pytał cię tko o pozwolenie... hmmm.
AnJa01-02-2005 17:47:02   [#03]
Przepisów to chyba na to nie ma.

Cosik takiego z rok temu z grantów było - jakaś spora akcja, ale chyba dla gimnazjów.

Ja tam bym wpuścił:-)

Byleby nie uczyli dzieciaków, że jak usłysza o pomysłach tatusia na roczny PIT to maja do US dzwonić;-0
Gaba01-02-2005 17:50:50   [#04]

a ja nie - dodawać nie umie, akcja jest, szumu dosyć... natomiast systematyczne spotkania w gminazjum na wosie... o proszę!

Czemu klasa V, to mnie intryguje, że podatki niby płacić trzeba, a rodzice to szara strefa... - ja jestem zmęczona akcjami!

Jolanta Szuchta01-02-2005 18:44:18   [#05]

Nie znam

szczegółów choc termin ustaliłam.Podobno więcej wie ktoś z Izby Skarbowej.Mam do tego ktosia adres mailowy to jutro sprawdzę.Ale Pani z US powoływała sie na OP że z nim uzgodniła,a ja szukam podstawy prawnej.
Martuś05-02-2005 20:44:02   [#06]
Czy u kogoś w klasie V już ci szkoleniowcy z US byli? Czego oni tam uczą? U nas z OP już sobie uzgodnili. Czy ktoś wie coś bliżej na ten temat?
Jolanta Szuchta05-02-2005 21:04:50   [#07]

No własnie

nie bardzo wiem ,dlatego rzuciłam temat.Myslałam ze w Polsce ludzie juz to przerabiali ale chyba nie.

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]