Forum OSKKO - wątek

TEMAT: programy dla intendentek
strony: [ 1 ]
Ank24-01-2005 17:39:54   [#01]

Na innym wątku dyskutowaliśmy o kaloryczności i przeliczeniach.

Jestem przed decyzją o zakupie oprogramowania dla intendenta. Chodzi mi jednak o program, który nie tylko liczy kalorie ale pozwala prowadzić magazyn, jadłospisy, dzienniki, odpłatność.

Jest trochę tego typu programów ale oprócz pakietu o którym pisałam nie mam opinii o innych. Czy ktoś z Was w przedszkolach ma coś takiego i czy to się sprawdza? Pomijam Vulcana - o nim wiem trochę.

Anna Domańska24-01-2005 21:39:24   [#02]

Witam, u nas -Wrocław - intendentka pracuje od 4 lat na programie " Obiadek". Kobieta jest zadowolona bo: nie ma problemu z obsługą, ma moduły magazynu, rejestracji faktur, układania jadłospisów, sprawdzania wartości odżywczych, generuje raporty dzienne i zestawienia miesięczne. Błędów też kilka się znajdzie, ale ogólny bilans in plus. Pozdrawiam.

Ajcila24-01-2005 21:45:12   [#03]
Napisz co to za program tzn. gdzie go kupiłaś
Chowański Krzysztof24-01-2005 21:53:41   [#04]

Sprawdź pod tym adresem:

http://www.netkomp.com.pl/oprogr/wikt.html

Ank24-01-2005 21:58:03   [#05]

No właśnie Aniu ja też jestem z Wrocław i ciekawa jestem jak się ten program sprawdza. Podeślij mi proszę na priva swój telefon - chętnie bym z Tobą porozmawiała.

Wiem,że jest jeszcze jakiś jeden wrocławski produkt. Czy coś o nim wiecie?

Renatka25-01-2005 20:45:32   [#06]
my pracujemy na Vulcanowskim -magazyn i stłówka  a normy mamy z Instytutu Żywienia w Warszawie i współgrają. dodatkowo program współgra z księgowością to i księgowa ma mniej roboty, jest też odpłatność ale musisz tak mieć  ustawiony sprzęt aby przy przyjmowaniu wpłat dawać potwierdzenia z kompa
mikula26-01-2005 17:57:51   [#07]

Renatka

Ten program same rozpracowałyscie,czy tez byłyście na kursie?
Renatka26-01-2005 20:19:11   [#08]
zatrudniam informatyka za 150zl miesiecznie specjalizuje się w Vulcanie i nadzoruje pracę wszystkich programów jest na każde zawołanie i robi iinne rzeczy z komputerem też np ZUS Sprawozdania itp

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]