Forum OSKKO - wątek

TEMAT: z serii dziwnych pytań... :-)
strony: [ 1 ]
Małgoś20-01-2005 20:05:10   [#01]

błagam nie smiejcie się ze mnie...mam kolejne 2 pytania z serii głupich, albo ...fundamentalnych ;-)

jestem usprawiedliwiona, gdyż dziś znokautował mnie maluch z III SP (do krwi) - dziecko mocno emocjonalnie niestabilne, czasem dostaje amoku i wtedy trzeba go chronic przed nim samym, dzis wypadło na mnie :-(

moje pierwsze pytanie:

1) Co to znaczy sklasyfikowac ucznia? Czy uznanie ocen z wszystkich przedmiotów obowiązkowych oraz zachowania to jest sklasyfikowanie? Czy to jest definicja wystarczająca?

moje drugie pytanie:

2) Jak powinien wyglądać doskonały protokół z RP? Jaki jest zakres obowiązków Komisji Wnioskowej i czy takowa musi istnieć? I czy zamkną mi szkołę, jesli będziemy protokołować na komp. drukować i gromadzić protokoły w segregatorze?

Dziś mija 6 dzień mierzenia jakości..... tracę nadzieję,że jeszcze będzie normalnie....:-(

Gaba20-01-2005 20:19:49   [#02]

stan agonii, to pewne

małgosiu, nie ma protokołu idealnego... odezwij się do mnie, prześlę ci moje elektroniczne, ze wględów oczywistych (tejemnica) - nie mogę ich zamieścić publicznie.

Schemat, opis, kosnturkcja, zabezpieczanie przed podmianką stron, itp.

AnJa20-01-2005 21:37:22   [#03]
1. tak
2.specyfika decyduje.
tomsztu20-01-2005 23:20:53   [#04]

Od lat protokoły klasyfikacyjne stanowią u mnie załączniki do protokołu RP.Jeszcze nikt mi za to głowy nie urwał .Jednak na wszelki wypadek stosuję ich swoistą kontrasygnatę tzn. są podpisywane przez dyrekcję (3 osoby).

Uszy do góry - ppodobno 7 dnia należy odpoczywać !

beera21-01-2005 08:47:06   [#05]

sklasyfikowanie, to  podjęcie przez RP  uchwały w sprawie klasyfikacji ucznia- tak bym to interpretowała.

Co do protokołów- odradzam segreegator docelowo- najlepsze rozwiązania komputerowego protokołowania  zamieściła w plikach BożenaB- większość z nas korzysta z jej wzoru.

Klasyfikacja jest u mnie w protokole RP i w Uchwale w sprawie klasyfikacji- więc w dwóch miejscach

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]