Forum OSKKO - wątek
kasiam | 15-06-2002 16:20:24 [#01] |
---|
Na forum można umieszczać teksty napisane czcionką Monot.corsiva.
Myślę, że ładnie by wyglądała na dyplomach na koniec roku. Gdzie można znaleźć taką czcionkę żeby zainstalować ją u siebie? Jeśli ktoś może mi pomóc, będę wdzięczna. Kasia |
Janusz Pawłowski | 15-06-2002 18:00:22 [#02] |
---|
Kasiu - tę czcionkę masz u siebie zainstalowaną - gdybyś jej nie miała, to nie mogłabyś podziwiać tej czcionki. Strona (forum), którą widzisz jedynie ściagnęłaś z serwera na swój komputer - wszystko co się od tej pory dzieje (czytanie, pisanie, kolorowanie, czcionkowanie, ...) dzieje się na twoim komputerze. Tak więc masz ową czcionkę - tylko musisz umieć jej użyć np. w Wordzie. |
beera | 17-06-2002 14:34:48 [#03] |
---|
ale... A ja w domu tę czcionkę widzę, a tu ( w pracy)nie widzę :-)) Czyli Janusz nie buja!!! A jak ją przenieść z kompka do kompka??? :-))) |
Ewa z Rz | 17-06-2002 14:47:41 [#04] |
---|
Na dyskietce... Jak wszystko małe...
:)))
W Windows jest katalog Fonts, w nim jest ta czcionka, skopiować czcionkę na dyskietkę, a potem na drugim kompku wkleić ją do analogicznego katalogu i po sprawie..Tylo trzeba sobie na karteczce zapisać jak to się ona nazywa, bo czasem pliki czcionek mają nieci inną nazwę niż czcionki i trzeba dobrze się wpatrywać...
Jeżeli nie jesteś pewna, że to czvcionka o którą chodzi to można ją będąc w katalogu Fonts obejrzeć na podglądzie... |
beera | 17-06-2002 14:48:42 [#05] |
---|
:-))) Tak zrobię :-))) dzięki :-) | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|