Forum OSKKO - wątek

TEMAT: dodatek funkcyjny
strony: [ 1 ]
Gminne Przedszkole07-01-2005 15:34:29   [#01]
Ratujcie, bo dopiero pisałam, że jako dyrektor posiadający 9 oddziałów zamiejscowych przedszkola gminnego mam 300 ,- dodatku to przed chwilą pan Władca wójt (niecierpiący mnie, bo nie jestem pokorna) zakomunikował mi, że obniży go do 200, zł. Dlaczego? Bo nie wykonałam jego polecenia i nie zatrudniłam wskazanego kandydata na woźną, lecz innego  po dokonaniu oceny i zaciągnięciu opinii o poprzedniej pracy.Bo nie przeniosłam pracownika do innego p-la, gdzie pracuje "umilna koleżanka szefa" ( ten pracownik w innym przedszkolu był bardziej potrzebny), bo generalnie sama zajmuję się sprawami kadr a nie słucham poleceń szefa. Innych zarzutów nie usłyszałam ale błagam czy mogę gdzieś się odwołać od tej decyzji i czy muszę z pokorą przyjąć "słowny werdykt" pana wójta (powiedział, że on tak zadecydował mimo iż zapewne nie będę z tego zadowolona.) a jak będę chciała to da mi odpowiedź i decyzję na piśmie.
staga07-01-2005 16:07:29   [#02]
Sprawdź regulamin przyznawania dodatków funcyjnych. Takowy uchwaliła RG. Czy wójt go nie złamał? jezeli nie, to nie wygrasz. Życzę wygranej!
Ajcila07-01-2005 16:42:04   [#03]
powinnaś mieć regulamin u siebie my dostajemy z gminy i w nim są kryteria

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]