Forum OSKKO - wątek

TEMAT: raty! raty? raty...
strony: [ 1 ]
Gaba06-01-2005 17:25:50   [#01]

przygotowuje się do wzięcia rat na pół roku, szkoda mi wystrzelać się ze środka spejclanego. Kupuję (tzn. chcę kupić) laptopa.

Jest nowy rok... jak kazaliście...

chcę te  raty skończyć w czerwcu...

ale firma kredytowa Żagiel (brrrr żaagiieeelll...) nie chce dac rat na szkołe tylko na mnie, jak to jest, jakie macie tu doświdczenia, przed czym uciekac, co niebezpieczne, na co uważać....

prosze o rady i wskazówki... bardzo mi ten laptop przydał się...

- ktos mi mówil, że jak sie ma pakiet Optivum Vulkana, to można kupic w tej firmie laptopa... - ale nie wiem, jak to było.

Prosze Was o pomoc.  Bardzo dziękuję.

AnJa06-01-2005 17:47:55   [#02]
Z Vulcanem to odwrotnie chyba - jak kupisz laptopa pakiet dostaniesz na nim zainstalowany.

Z tym kupowaniem na siebie słuzbowego laptopa i płaceniem ze specjalnych to żartujesz, czy wpływ aury?

Nie wiem jak to formalnie może wyglądąc - coś tam jednak pare razy na raty kupowałem i zawsze była to umowa z firmą, bez żadnych systemów i banków.

O systemach ratalnych bezodsetkowych to ja troche mogę, niedawno sie debil jeden, nadziałem nawet - ale to cię wcale interesować nie powinno w kontekście tego laptopa - kupuj go na szkołę na raty albo za gotówkę
Gaba06-01-2005 21:17:36   [#03]

no tak chciałabym, ale - !!! ludzie chcą mi soprzedac lap topa, tylko, że na firmę (=szkołę) czyli na mnie. Szlag mni trafia - bo ja nie odczuwam, że firma to ja.

Żądają ode mnie  w dodatku pitu o dochodach i zapłaconym podatku, na słowa, że mam pit zwalniający i ze nie płace podatku... są w szoku. A laptopik DELL czeka.

kurka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]