Forum OSKKO - wątek

TEMAT: Rodacy, pomocy!!!
strony: [ 1 ]
wiolka104-01-2005 21:07:09   [#01]
Poszukuję jak najbardziej aktualnego wykazu dokumentów obowiązujących w gimnazjum. Jakie dokumenty są obowiązkowe, a jakie nie? Gdzie można to znaleźć. Serdeczne dzięki za pomoc!!!
Rycho04-01-2005 21:11:19   [#02]

wiolka wyluzuj :-)

o jakie dokumenty Ci chodzi?

- przebiegu nauczania?
- kadrowe?
- HACCP-u?
- organizacyjne?
- .............. (tu wpisać jeszcze jakieś inne)

No i w związku z czym odnosisz się z tym pytaniem do narodu?
wiolka104-01-2005 21:52:28   [#03]

W związku z tym, że jestem calkiem świeża na stanowisku zastępcy nie wiem jakie dokumenty powinny być obowiązkowo prowadzone. Mamy różne kontrole: zarówno z kuratorium, jak i sanepidu, nawet urząd skarbowy. Nie zawsze mój szef jest obecny , zależy mi, aby wszystko było dobrze przygotowane, a przede wszystkim sprawdzone, czy jest ten dokument, czy jest prowadzony starannie. Nie nadążam z przepisami więc szukam pomocy. Coś w rodzaju wstępnej ściągi.

Chodzi mi o dokumenty dotyczące:

-organizacji, przebiegu nauczania,regulaminy poszczególnych organów szkoły, regulaminy pracownicze, bezpieczństwa, plany i dokumenty przedsięwzięć statutowych,dokumentacja wychowawcy.

Trochę niestylistycznie, ale chyba wszystko

A Rodacy dlatego, że zawsze jest ktoś kto pomoże. Pozdrawiam i dziękuję!

Mada4504-01-2005 21:58:25   [#04]

no to wywołałaś wilka z lasu. Zaraz zacznie się lista. Aż się boję. Ja tam nic nie wypiszę bom w dokumentach szkoły obibok. Zwłaszcza w tych wyliczankach regulaminów i procedur.

Ale solidniejsi napewno pomogą. Zyczę wytrwałości.

Gaba04-01-2005 22:02:03   [#05]

kobitko kochan, idź do szukaja, regulaminów ci w wymianie dostatek!

wyszukaj tez stronę Edukator - Heńka Baniaka... - a tam ci to jest dopiero bogactwo...

rzewa04-01-2005 23:00:43   [#06]

i zajrzyj

TU

;-))))))))))))

wiolka104-01-2005 23:17:05   [#07]

Byłam tam !  Nawet nie chce mi się myśleć, co by było, gdyby ktoś z tych co od nas wymagają tam był przed nami!!!!

Dzięki za pomysły!!!

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]