Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
Ścianka do wspinaczki |
Gabrysia | 04-01-2005 13:42:38 [#01] |
---|
Potrzebuje informacji na temat ścianki do wspinaczki na sali gimnastycznej. Wiem, ze w niektórych szkołach są i jeśli możecie poratujcie jak ten temat ugryźć.. Przede wszystkim ile to takie coś u was kosztowało i wogóle wszystko na ten temat.. Z góry dziekuje za wszelkie informacje. Zachciało mi się zachcianki...:) |
Konto zapomniane | 04-01-2005 14:18:57 [#02] |
---|
Scianka Zadzwon do Katowic. Na AWF do dr Wacka Sonelskiego (koordynuje szkolne ściany wspinaczkowe). Udzieli Ci odpowiedzi na wszelkie tematy. Takze co do kosztow, bezpieczenstwa, szkolen... |
Gabrysia | 04-01-2005 14:35:20 [#03] |
---|
A tak mniej wiecej ile co kosztuje? Bo moze sie nie ma co z motyką na ksieżyc wybierać? A do dr przedzwonie.. dzieki |
gera | 04-01-2005 16:36:11 [#04] |
---|
I LO w Głogowie (dolnośląskie) ma taką ściankę. Chodzi tam moje dziecię. Ale ile co i za ile to nie wiem.... Pozdrawiam. Warto powalczyć. Życzę powodzenia. |
ajka | 04-01-2005 16:43:41 [#05] |
---|
Gabrysiu napisz jak się czegoś dowiesz konkretnego. Może i inni skorzystają. |
Adaa | 04-01-2005 17:12:49 [#06] |
---|
Gabrysiu Jest też inne rozwiazanie..tak zwany Climbing Hold Adapter, czyli system do horyzontalnego treningu wspinaczki. Mocuje sie to do drabinek szkolnych i pozwala stworzyc scianke wspinaczkową. Podstawowy wariant (20 skalek) w róznych rozmiarach kosztuje 2800 brutto. Rozbudowany (28 skalek) ok 4 tys brutto. Mam zamiar to zamontowac u siebie. |
Marek Pleśniar | 04-01-2005 18:48:21 [#07] |
---|
o kurcze? A to w szkole można takie?? Ale fajne! |
Gabrysia | 05-01-2005 08:28:07 [#10] |
---|
No pewnie ze pierwsza wejde.. Ja chce u siebie taka profesjonalną. Wszystko obmierzyłam., Wysokośc mam odpowiednią w sali wiec bedzie można bedzie ogólnopolskie zawody organizować. Mam paru chętnych GOPR-woców na terningi, kursy juz wyczaiłam, chetnych zebrałam.. Teraz tylko kalkulacje i w teren i akcja: Kto mi ile skapnie?:) |
Gabrysia | 05-01-2005 08:33:10 [#11] |
---|
A jeszcze dodam, ze znalazłąm w internecie mnóstwo szkól w których takie sciany są i wiem, ze były finansowane z programu Ministerialnego zdaje sie pt :ŚCIANA W KAŻDEJ SZKOLE. Jeszcze w 2003 roku te ściany powstawały i dlatego pytam tutaj o cene. W każdym razie jak sie tylko dowiem cokolwiek to wam opowiem co i jak.. | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|