Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
sprawdziany półroczny |
bomis | 03-01-2005 23:41:00 [#01] |
---|
Pilnie poszukuję sprawdzianów półrocznych do szkoły podstawowej z jezyka rosyjskiego kl.4,5,6 oraz przyrody kl.4,5,6 pomóżcie |
ellys | 04-01-2005 17:15:22 [#02] |
---|
Trudno wykorzystać gotowca na półrocze bo nie wiadomo jaki program nauczania jest realizowany, jaki plan wynikowy miał nauczyciel. Robię to w ten sposób, że nauczyciele samodzielnie układają sprawdziany , kartotekę pytań z poziomem wymagań i kategorią celów oraz poprawnymi odpowiedziami Pokazaują mi to 3-4 tygodnie przed planowanym sprawdzianem, dyskutujemy i ewntalne poprawki nanosimy. Sposób sprawdza sie dobrze. Ale jeżeli mogę pomóc to układałam sama ostatnio sprawdzian za I półrocze z przyrody do kl. V obejmujący materiał - ląd i woda jako środowiska życia ( program WSiP ). Jeżeli pasuję moge przesłać na priva, podaj adres. |
bomis | 04-01-2005 19:27:24 [#03] |
---|
Bardzo dziękuję. My też robimy podobnie. mam nawet testy do wszystkich klas (4,5,6) ale te same robie co roku i chcę zmienić. Nie wiem też czy te moje są dobre. Mogę przesłać do obejrzenia moje. My pracujemy chyba na Nowej Erze (piszę z domu i nie wiem dokładnie.), ale to żadna różnica [popdstawy są przecież te same). Myśle ze wiem skąd jesteś, bo czytałam Twoje publikacje. Sobolew? czy się mylę? Jeżeli tak to pozdrawiam Krzysia Łapacza. bmiszkurka@wp.pl | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|