Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
Szkoły prowadzone przez stowarzyszenia |
kuba | 18-12-2004 00:46:35 [#01] |
---|
Mój OP planuje w ramach zmian organizacyjnych namówić nauczycieli małych szkół by pomyśleli o założeniu stowarzyszenia i przejęli prowadzenie szkoły. Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie, jeśli coś szerszego proszę na priva. Wszelkie uwagi dotyczące tego problemu mile widziane. |
kuba | 19-12-2004 15:44:49 [#02] |
---|
w celu podniesienia wątku nie ma nikogo ze szkół prowadzonych przez stowarzyszenia?? |
Marek Pleśniar | 19-12-2004 16:00:09 [#03] |
---|
ależ są! (nie tam zaraz żeby ja:-) Chyba też sporo pisano o tym lub obok.. Wstukaj coś w szukajkę. |
Martuś | 19-12-2004 22:44:46 [#04] |
---|
Nie pracuję w szkole prowadzonej przez stowarzyszenie, ale problem jest mi dobrze znany. Swego czasu mój OP z takimi planami się nosił. Zorganizował nam nawet wycieczkę do tego typu szkół. Walczyliśmy o to, by pozostać szkołą samorządową i taką na szczęście pozostaliśmy. Mi na myśl przychodzą wyłącznie argumenty na nie. |
Konto zapomniane | 28-12-2004 22:45:40 [#05] |
---|
szkoły prowadzone przez stowarzyszenia Od kilu miesięcy pracuje i tworzę szkołę niepubliczną . Proszę o kontakkt i wymianę doświadczeń bo brak mi sił i wiary |
Władysław Ścianek | 29-12-2004 13:53:48 [#06] |
---|
Na moim terenie / powiat nowosądecki / funkcjonują dobrze prowadzone przez osoby prawne, czyli stowarzyszenia oraz osoby fizyczne szkoły podstawowe. Podaję namiary. Dyrektorzy tych szkół bardzo chętnie dzielą się doświadczeniem.
Szkoła Podstawowa w Muszynce / klasy I - III / + oddz. przedszkolny
tel. 0.18.471 13 61 Dyrektor: mgr Renata Bodziony
To szkoła prowadzona przez osobę fizyczną.
Szkoła Podstawowa w Czyrnej / klasy I - III / + oddz. przedszkolny
tel. 0.18.471 17 23 Dyrektor: mgr Urszula Leśnik
Szkołę prowadzi stowarzyszenie.
Szkoła Podstawowa w Mochnaczce Wyżnej / klasy I - VI / + oddz. przedszkolny
tel. 0.18.471 19 90 Dyrektor: mgr Klementyna Bajorek - Bieś
Szkołę prowadzi osoba fizyczna.
Za przekazanie informacji bez uzgodnienia, serdecznie przepraszam Dyrektorów.
Pozdrawiam !!! | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|