Forum OSKKO - wątek

TEMAT: stypendia unijne
strony: [ 1 ]
AndrzejK16-12-2004 22:50:16   [#01]
Jak u Was jest ze stypendiami unijnymi. U nas tragedia galimatias totalny.............
joszka16-12-2004 22:56:30   [#02]

GRANDA WIELKA

teraz idzie o to czy wniosek ma gwiazdki i symbol FSE w lewym górnymrogu a w międzyczasie
kilka wersji obliczania dochodu w rodzinie ,wymagających wizyt w odległym o 25 km Urzędezie Skarbowym,
mamienie otrzymaniem stypendium
mitrężeniem czasu
PO TO BY DZISIAJ 16 GRUDNIA ZAŻĄDAĆ W TERMINIE DO 31 GRUDNIA DAC WYNIK PRAC KOMISJI (OPRACOWANYCH 360 WNIOSKÓW)
AndrzejK17-12-2004 08:34:01   [#03]

ciąg dalszy-kogo wina

Mam pytanie podzielcie się informacją, czy tak jak studentom wypłaca jakieś województwo pieniądze bez rachunków? Kolejne stwierdzenie ..........OGŁASZAM KONKURS NAJWIĘKSZYCH IDOTYZMÓW W NASZYM OŚWIATOWYM PODWÓRKU.
SZUKAMY PIENIĘDZY A TAK WŁAŚCIWIE SAMI JE DOBROWOLNIE WYRZUCAMY........
A DALEJ NIECH KAŻDY POPATRZY STERTY GŁUPICH PAPIERÓW ITP.......
ŚWIĄTECZNE NAJLESZE ŻYCZENIA ZDROWIA I WŁAŚCIWYCH REFLEKSJI......
joszka31-05-2005 15:22:00   [#04]

Nie wierzycie ? To posłuchajcie

Dla 219 stypendystówtzw.stypendiów unijnych ,którzy złozyli 663 rachunki na kwotę 65 700zł WYPRODUKOWALISMY 5 504 (słownie  pięć tysięcy pięćset cztery kart ksero ) z czego 240 w formacie A-3.

Nowy pomysł Ministerstwa Gospodarki itp... polega na stworzonej opcji wypłaty zaliczek w wysokości miesięcznej raty stypendium

.Fajne,słuszne,tylko.... czy da ktoś gwarancję,ze wszyscy rozlicza się rachunkami z pobranego grosza ( oczywiście rozliczenie zgodne z załozeniem regulaminu np odzież tylko z przymiotnikem spotrowa itp)

Mam dość tej strasznej pracy rozwalajacej bieżące działania mojej placówki !!!!!!

1. robionej za darmo

2. w czasie kiedy mamy matury,egzaminy,przyjęcia do szkół itp

Grażyna Stanek31-05-2005 18:47:56   [#05]

jak zwykle

idea stypendiów unijnych była dobra.
Tylko dlaczego u nas tak bardzo idea rozmija sie z praktyką ??
Stara juz jestem, ale zbyt naiwna, by to pojąć.

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]