Forum OSKKO - wątek

TEMAT: Konferencja zarządzania oświatą
strony: [ 1 ]
malmar1519-11-2004 21:01:19   [#01]

Właśnie wróciłam z konferencji zarządzania oświatą w Zielonej Górze. Cieszę się, że mogłam w niej uczestniczyć. Na szczególną uwagę zasługuje nasz znakomity, pełen dowcipu i humoru- Stefan W. Jego opowieść o kanarku na przodku w kopalni oraz o górniku monitorującym zachowanie ptaszka ubawiła całe towarzystwo. I co najciekawsze, w czasie wywodów Stefana nad koncepcją nadzoru pedagogicznego na sali panowała cisza, tzn. wszyscy byli zaciekawieni tematem i czekali na dowcipne komentarze prowadzącego.

Stefanie, wprawiłeś wszystkich w dobry nastrój (mimo paskudnej pogody).

Serdecznie pozdrawiam.

S Wlazło19-11-2004 23:30:02   [#02]
Dziękuję, miło było Cię poznać, choć dopiero przy moim wyjściu. Mam  jednak nadzieję, że nie tylko pozostanie rozbawienie w pamięci uczestników. Pzdr. Stefan.
Janna20-11-2004 17:59:27   [#03]

W Pile zainteresowanie zajęciami Stefana W. jest tak wielkie, że w ciągu dwóch dni zapisało się ponad stu chętnych. Niestety miejsc tylko 25-28 :-(. Pozostali (w tym również ja) liczą na to, że ODN coś wymyśli. Pozdrawiam.

malmar1520-11-2004 18:27:53   [#04]

Stefanie, jestem absolwentką podyplomówki w Kaliszu, na której prowadziłeś zajęcia. Gwarantuję, że oprócz dowcipnych "wstawek", wynieśliśmy z zajęć to co starałeś się nam przekazać. O zainteresowaniu Twoimi zajęciami świadczy m.in. post Janny.

Pozdrawiam. Gośka

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]