Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
ŁĄCZONE GRUPY NA W-F GIMNAZJUM I ZSZ |
Marioola | 08-11-2004 20:09:30 [#01] |
---|
Własnie rozsypała mi się grupa chłopców na wychowaniu fizycznym w Zasadniczej Szkole Zawodowej - było 5 zostało 4. W myśl przepisów grupa nie może być mniej liczna - w tego typu szkole - niż 5. Mam jeszcze gimnazjum i w klasie III jest przewaga chłopców. Doradźcie proszę czy mogę utworzyć grupy łączone dziewczęta z gimnazjum i zawodówki i w takim samym układzie grupę chłopców. Klasy zawodowe mamy dopiero 2 są w szkole w różnych dniach tygodnia, w pozostałych na praktycznej nauce zawodu u pracodawców. Jeśli Ktoś z Was może mi pomóc to bardzo proszę.
Pozdrawiam.
Mariola |
annah | 08-11-2004 22:48:53 [#02] |
---|
a nie wolisz pogadać z pracodawcami i zmienić u nich dni odbywania nauki? właśnie rujnuję podział godzin, bo zmieniłam terminy zajęć praktycznych, ale to poprawi podział godzin klas |
Marioola | 09-11-2004 07:51:44 [#03] |
---|
Niestety nie mogę, ponieważ w większości są to ci sami pracodawcy i chcą mieć ich ,,rozłożonych" na cały tydzień. |
Marioola | 10-11-2004 08:45:52 [#04] |
---|
Podnoszę wątek z nadzieją na pomoc. |
aga2307 | 10-11-2004 19:29:12 [#05] |
---|
Ja w swojej pracy zawodowej miałam różne łączenia na lekcjach wf. Pewnego roku miałam połączone dziewczyny z klasy IV i VI. Chodziło o to, że grupa powinna liczyć 20 osób. Innym razem do tej grupy dodano mi jeszcze kilku chłopców z klasy IV, aby jeszcze bardziej zaoszczędzić. A ostatnio powiedziano mi, że najlepiej to jakbym połączyła uczniów z trzech klas razem, to byłoby najlepiej. | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|