Forum OSKKO - wątek
Renatka | 12-10-2004 20:31:03 [#01] |
---|
siadł mi komputer w pracy, a miałam w nim ciekawe dedykacje na dyplomy
teraz siedzę i się męczę może pomożecie, dyplomy z okazji nagród dyrektora..
może ktoś ma pomysł |
kossa | 12-10-2004 22:15:22 [#02] |
---|
Wejdź na: ko.katowice.uw.gov.pl - życzenia Śląskiego Kuratora Oświaty z okazji DEN - może coś Ci się przyda. Sama ściągnęłam motto. |
gera | 12-10-2004 22:26:26 [#03] |
---|
"...Szacunek oddany klasie nauczycielskiej jest miarą oświaty narodu, bo im więcej naród jest oświecony, tym wyżej ceni tych, którzy mu światło przynoszą" Eliza Orzeszkowa D Y R E K T O R ………………………. p r z y z n a j e Pani …………………………….. N A G R O D Ę D Y R E K T O R A za całokształt osiągnięć w wieloletniej pracy dydaktyczno-wychowawczej Składam serdeczne podziękowania trud i serce oddane szkole. Życzę dalszych sukcesów oraz pomyślności w życiu osobistym. ……………. dnia 2004. ……. Dyrektor |
|
Jacek | 13-10-2004 08:16:26 [#04] |
---|
„Kto nabytą wiedzę pielęgnuje, a nową bez przerwy zdobywa,
ten może być nauczycielem innych”
Kartezjusz
Z okazji
Dnia Edukacji Narodowej przyznaję
Panu
nauczycielowi Publicznego Gimnazjum Nr 3 w Puławach
Nagrodę Dyrektora
za szczególne umiejętności i osiągnięcia w działalności wychowawczej, zaangażowanie w pracy dydaktycznej, opiekuńczej z życzeniami radości i satysfakcji w wykonywaniu trudnej i odpowiedzialnej pracy nauczyciela. Puławy, dnia 16 października 2003r. |
mirek w | 13-10-2004 13:32:28 [#05] |
---|
wzór dyplomu „Być niepospolitym i zajmującym we własnej wyobraźni, to łatwo. Lecz być niepospolitym w codziennym zwyczajnym życiu i wszystko przepoić nowością, oto mi zadanie”. Maria Dąbrowska Dyrektor Szkoły Podstawowej im. Stefana Żeromskiego w Poniatowej za kreatywną realizację zadań dydaktyczno – wychowawczych szkoły przyznaje z okazji Dnia Edukacji Narodowej Pani nagrodę w wysokości …………..zł Życzę szczęścia w życiu osobistym i dalszych sukcesów w dążeniu do doskonałości pedagogicznej Poniatowa 2004 |
słońce3 | 14-10-2004 11:12:41 [#06] |
---|
może wysyłam trochę z apóźno ale może się kiedyś przyda
Dyrektor Szkoły Podstawowej Nr 3 w Lublinie
„Wiedza nie może być oddzielona od wartości
i musi prowadzić do zaangażowania i służby.” Harro van Brummelen
Szanowna Pani
nauczyciel Szkoły Podstawowej Nr 3 im. Juliusza Słowackiego w Lublinie Z okazji Dania Edukacji Narodowej składam Pani serdeczne życzenia wszelkiej pomyślności w pracy zawodowej i życiu osobistym. Dziękuję za rzetelne i odpowiedzialne wypełnianie nauczycielskich powinności. W uznaniu dotychczasowych zasług dla Szkoły Podstawowej Nr 3 w Lublinie przyznaję Pani Nagrodę Dyrektora. Tadeusz J.
Lublin, 14 października 2004 |
józefinaw | 14-10-2004 19:20:22 [#07] |
---|
NAGRODA DYREKTORA Szkoły Podstawowej im. Adama Mickiewicza w .................. DLA ........... ........... za rok szkolny 2003/2004 Z okazji Dnia Edukacji Narodowej
składam Pani życzenia wszelkiej pomyślności, licznych sukcesów, dobrego zdrowia i satysfakcji ze swej aktywności. Dziękuję za dotychczasowy wkład pracy na rzecz wychowanków. Wysoko oceniając jakość działań pedagogicznych i wychowawczych, a w szczególności zaangażowanie społeczne przyznaję Pani nagrodę w wysokości ......zł. Gogolewo, dnia 14 października 2004r. |
Renatka | 14-10-2004 20:44:08 [#08] |
---|
dziękuję wykorzystałam udało sie dziś wręczyłam | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|