Forum OSKKO - wątek
Dorota Niepołomice | 25-09-2004 16:38:35 [#01] |
---|
Właśnie dotarłam do domu... Bardzo niepocieszona, że nie mogłam zostać na sobotnim spotkaniu w centrum kongresowym, ktore podobno piękne, jak doniosła mi sms-em Hania z Bydgoszczy, ktora pozdrawiam serdecznie. Jak zresztą wszystkich, ktorzy tylko udowadniają, że świetnych ludzi na świecie jednak jest całe mnóstwo! Pozdrawiam z moich Niepołomic, w których cieplej niż w Olsztynie wszystkich, a zwłaszcza tych, ktorzy od razu przełamali lody na korytarzu liceum i całą grupę V, radośnie twórczą w kwestiach związanych z zadaniami wychowawczymi szkoły. Mam nadzieję, że do następnego spotkania. |
Małgosia | 26-09-2004 00:13:10 [#02] |
---|
jak to się stało, Doroto... ...że się w Olsztynie Wieliczka z sąsiednimi Niepołomicami nie spotkała? A centrum rzeczywiście przepiękne... |
beera | 27-09-2004 13:07:49 [#03] |
---|
:-)) Czy to ta Dorota, ktora była na wychowawczej grupie i tak bardzo mocno nam pomagala w czwartek? Pozdrawiam serdecznie! Co do spotkań- bardzo mi ich brak, bo nie wiem dalej kto jest kim :-)
Myslę, ze zjazd stowarzyszenia będzie ku temu okazją- tam jakby inna okolicznośc i czasu więcej. Wielu z nas tam właśnie się poznało. ( nie wspomnę już o zlocie;-) |
Helena S | 27-09-2004 17:36:44 [#04] |
---|
Asiu i Marku i wszyscy inni Organizatorzy Serdecznie dziekuję za Konferencję!! Za logistykę i całokształt! Marek jest w realu rzeczywiście nieśmiały i małomówny. Dobrze,że jest net bo można poznać super ludzi! Asiu, wybacz pytanie o nieszczęsną kawę! To było małostkowe. Ja tylko szukałam płynu do popicia kolejnej tabletki na migrenę, która mnie dopadła w ostatnim dniu konferencji! Ależ byłam z Ciebie dumna Nasz Wspaniała Pani Prezes gdy tak pięknie na tej scenie w sali konferencyjnej podsumowałaś nasze spotkanie. Do zobaczenia. Helena |
AnJa | 27-09-2004 18:16:49 [#05] |
---|
Wrzućcie jakieś streszczenie z sobotniej Pani Prezes.
Też się chcę pozachwycać:-)
Być naprawdę nie mogłem. |
bogna | 27-09-2004 18:26:23 [#06] |
---|
tego streścić się nie da, to trzeba było widzieć i słyszeć :-) |
Helena S | 27-09-2004 18:30:55 [#07] |
---|
Ha, i teraz żałuj! Profesjonalna, elegancka, fotogeniczna - było widać na ekranie! Poza tym absolutnie przygotowana, żadnych pomyłek w nazwiskach. Dziękowała z klasą, bez zbędnej wylewności! No nie da się tego opisać - to trzeba było zobaczyć!! :-) |
AnJa | 27-09-2004 18:35:54 [#08] |
---|
A, jak na ekranie, to faktycznie żałuję;-) |
beera | 27-09-2004 18:36:37 [#09] |
---|
aaa tam... pozachwycać to się możesz anja nawet bez powodu ;-)) |
AnJa | 27-09-2004 18:40:01 [#10] |
---|
Bez powodu to ja się wciąż zachwycam:-)
Myślałem, że raz się z jakimś uzasadnieniem pozachwycać da;-) |
Dorota Niepołomice | 28-09-2004 22:03:46 [#12] |
---|
No tak, to ja właśnie, z grupy V. Po prostu Asia i Beata mnie zachwyciły jako prowadzące - kariere powinnyście zrobić jako moderatorki (choć sama nazwa okropna, jako polonistka jęczę...). No i czapki z głów przed szefem za logistykę. Dziś byłam na takim szkoleniu w zakresie prawa oświatowego w krakowskim MODN i trochę się pomądrzyłam w związku z Olsztynem. Wiadomo, jak zaczęliśmy omawiać rozporzadzenie o ocenianiu to się zaczęło... Miła pani z prawej strony okazała się forumowiczką i bardzo żałowała, że nie mogła przyjechać na konferencję. Ja to tylko żałuję, że tego pięknego Olsztyna nie zwiedziłam dokładnie, bo wszyscy mnie tu pytają: a to prawda, że tak ładnie? No to potwierdzam... Pozdrawiam serdecznie |
Dorota Niepołomice | 28-09-2004 22:07:17 [#13] |
---|
Zapomniałam. Pozdrawiam sąsiednią Wieliczkę - to może się spotkamy gdzies blisko, żeby znów nie jechac do Olsztyna? |
Małgosia | 28-09-2004 22:22:09 [#15] |
---|
no własnie! Jak to nie jechać??? Do Olsztyna to może znów nie (wybacz, Ojcze!), ale już jakiś Toruń się kroi czy Oborniki pod Wrocławiem. A my z Dorotą musimy się na piwo umówić w Krakowie. Może inni okoliczni forumowicze dołączą? |
hania | 29-09-2004 08:07:44 [#16] |
---|
ja dołączę! ja! tym bardziej, że nie byłam :-(( w Olsztynie i żądna jestem relacji bezpośredniej Małgosiu! |
Małgosia | 29-09-2004 08:27:30 [#17] |
---|
Haniu... ...zdzwonimy się w tej sprawie :-))) |
Dorota Niepołomice | 29-09-2004 11:21:01 [#18] |
---|
Bardzo się ciesze już na to spotkanie w Krakowie, to jak się zaczynamy zdzwaniac? A do Olsztyna i owszem, ja chętnie, ale może jak bedzie więcej czasu na zwiedzenie? |
beera | 29-09-2004 11:39:37 [#19] |
---|
poczytałam sobie dobre slowo- dzięki :-)))) lepiej się przedzierać przez burze i przełomy z przyjaciółmi, więc tym bardziej dziękuję | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|