Forum OSKKO - wątek

TEMAT: BANKI - sprawy życiowe nauczycieli
strony: [ 1 ]
Gaba11-09-2004 20:42:02   [#01]

przepraszam - sprawa życiowa, aprowizacyjna, dowiedziałam się (a jestem tuz przed zejściem prawie śmiertelnym ze zmęczenia i przerobienia), ze się jakieś prowizje zmieniają w bankach, na jakieś 4% lub nie mniej niż 4,5zł od operacji. sic!

ale oprócz tego, ze jest to jw. czy możecie powiedzieć, ile w znanych Wam bankach kosztuje wybranie pieniędzy z bankomatu, przelewy - mój bank zgłupiał, mnie nie stać na ten bank.

Jak widziecie, nie napadam i nie wyjeżdżam z nazwą - ale potrzebuje wiedzieć, i Wy chyba też... ale się porobiło.

Ganges11-09-2004 21:31:21   [#02]

U mnie w PKO BP S.A ( to ten bez żubra) za przelewy i zlecenia stałe  (jak ostatnio sprawdzałam rachunki )było po 1 zł . Za pobieranie ze swojego bankomatu niczego nie płacę .Przy płaceniu w sklepie kartą też nie zauważyłam ubytków dodatkowych. Nie płacę również prowizji za opłaty mediów jeżeli firma dostarczająca dane usługi ma konto w tym banku czyli np. mieszkanie, światło, rtv  bez dodatkowych opłat. Za to długo trwa zanim zaksięgują pobory i czasem 5 dnia miesiąca jeszcze nie są zaksięgowane ,więc gdyby nie kredyt odnawialny to pewnie bym była biedna! Acha , za prowadzenie rachunku biorą chyba 2 czy 3 złote .

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]