Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
Przydział rejonów sprzątaczkom |
Barnaba | 28-11-2024 11:27:02 [#01] |
---|
Witam. Jak rozwiązujecie sprawę przydziału rejonów do sprzątania w szkołach posiadających sale gimnastyczną. Mam halę o powierzchni 800 m2, jest ona łatwiejsza do sprzątania niż sale lekcyjne szczególnie w oddziałach przedszkolnych i klasach I – III (nie ma ławek, krzeseł, szaf i innych pomocy). Podzielenie całej powierzchni szkoły po równo między sprzątaczki powoduje, że jedna ma „łatwiejszy” rejon, bo ma halę. I w taki sposób mam to rozwiązane - osoba sprzątająca halę ma oprócz niej kilka sal lekcyjnych. Czy ktoś posiada lub stosuje jakiś przelicznik do przydzielania rejonów sprzątaczkom, np. hala = sprzątanie 3 sal lekcyjnych lub inny sposób na podział powierzchni do sprzątania? |
ReniaB | 02-12-2024 08:29:06 [#03] |
---|
Podziel metry, Panie Sprzątające na listę i co miesiąc zmieniaj rejon, będzie sprawiedliwei |
Skimir | 02-12-2024 09:04:49 [#04] |
---|
Oj może nie być :-)
Wszak niektórym się zimą rejony wejścia do szkoły trafią, szatnie - a tam sól i błoto. No i schody... liczyć same stopnie czy z podstopnicami :-)
Teraz mam fajną ekipę, działają... ale wcześniej różne rzeczy słyszałem. | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|