Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
protokół na poprawkowy |
Mada45 | 18-08-2004 13:49:04 [#01] |
---|
czy jest obowiązujący protokół na egzamin poprawkowy a może jakiś wzór, bardzo proszę o ewenyualną podpowiedz |
RomanG | 18-08-2004 13:55:00 [#02] |
---|
ROZPORZĄDZENIE MINISTRA EDUKACJI NARODOWEJ z dnia 21 marca 2001 r. w sprawie warunków i sposobu oceniania, klasyfikowania i promowania uczniów i słuchaczy oraz przeprowadzania egzaminów i sprawdzianów w szkołach publicznych § 16.8 Z przeprowadzonego egzaminu poprawkowego sporządza się protokół zawierający: skład komisji, termin egzaminu, pytania egzaminacyjne, wynik egzaminu oraz ocenę ustaloną przez komisję. Do protokołu załącza się pisemne prace ucznia i zwięzłą informację o ustnych odpowiedziach ucznia. |
Mada45 | 18-08-2004 13:57:23 [#03] |
---|
czyli tworzę go sama.Dzieki Roman, czasami bywam "zakrecona". Goraco pozdrawiam. |
ellys | 18-08-2004 14:23:28 [#04] |
---|
W ogólnym zarysie jest on bardzo podobny do protokołu z posiedzenia komisji kwalifikacyjnej dla n-la stażysty. Jest w nim miejsce na zadane pytania, ogólne streszczenie odpowiedzi i w zakonczeniu czy zdał i na ile. Jako załącznik do tego protokołu dołóż arkusz odpowiedzi ucznia z części pisemnej egzaminu poprawkowego. My szykujemy krótki test, z przewidywaną punkacją za poszczególne zadania i informacja dla ucznia, ile pkt musi zdobyć aby zaliczyć część pisemną. |
Mada45 | 18-08-2004 14:48:02 [#05] |
---|
jeszcze raz serdeczne dzięki a moje "zakręcenie" mogę tylko usprawiedliwić tym, ,ze już jestem kontuzjowana- upuściłam sobie "własne" biurko na nogę i wylądowałam w szpitalu i to tyle co powiedziałam do sekretarki: " no Ewcia w tm roku tak sobie wszystko uporządkujemy i odczarujemy...Oczywiście mówiłam to przenosząc z Ewcią biurko -CIĘŻKIE i tak chciałam sobie cosik zmienić w gabinecie | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|