Forum OSKKO - wątek

TEMAT: dokumentacja
strony: [ 1 ]
zbyszekj09-08-2004 18:37:04   [#01]
Witam! Mam takie pytanko: jak długo przechowywać dokumenty typu: plan nadzoru, sprawdziany, klasówki, protokoły z zebrań z rodzicami, badanie wyników nauczania itp...................
zbyszekj09-08-2004 18:38:15   [#02]
Witam! Mam takie pytanko: jak długo przechowywać dokumenty typu: plan nadzoru, sprawdziany, klasówki, protokoły z zebrań z rodzicami, badanie wyników nauczania itp...................
ellys09-08-2004 19:34:05   [#03]
U mnie jest zapis w statucie, że klasówki trzymamy rok szkolny, tj. do 31.08. Reszty nie wiem. Jestem 3 lata dyr i wszystko chomikuję, puki miejsca starcza. Potem niech martwią sie inni. :)
Danuta Lewandowska09-08-2004 20:00:26   [#04]
Witajcie! Czy ktoś z WAS ma wiedzę na temat przejmowania dokumentacji likwidowanej szkoły?
Ewa z Rz10-08-2004 07:30:31   [#05]

O terminach było TU

Dokumentację likwidowanej szkoły przejmuje się w taki sam sposób jak robi to archiwum państwowe - sporządzamy dokładną specyfikację i podpisujemy protokół.

A jako kto tą dokumentację przejmujesz?

Danuta Lewandowska10-08-2004 17:35:28   [#06]
Kilka let temu "zrzucono" mi dokumentację / bez dokumentacji przekazania/z likwidowanej szkoły, z której dzieci zaczęły uczęszczać do mojej szkoły. Cała dokumentacja jest u mnie /zabezpieczona przed zniszczeniem/, jednak wydaje mi się, że powinna zostać w odpowiednim czasie zarchiwizowana przez OP. Nie bardzo wiem, jak zrobić z tym dziś porządek, tym bardziej, że OP nakazał mi /oczywiscie słownie/, że wszystko ma być u mnie.

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]