Forum OSKKO - wątek

TEMAT: Zakres czynności
strony: [ 1 ]
Jolanta Szuchta07-08-2004 23:31:05   [#01]

Mam sekretarza szkoły ktory prowadzi kadry i sprawy pracownicze.

Oczywiscie mam dla niego zakres czynności ale jest on sprzed kilku lat.Chcialabym porownac z innym.Czy ktoś może mi podac przykladowy lub napisze gdzie mogę znależc?

Jolanta Szuchta07-08-2004 23:33:04   [#02]

A skoro juz

jesteśmy przy zakresach czynności to czy macie może zakres czynności dla opiekuna-administratora nowej pracowni internetowej?
Piotr Ka08-08-2004 14:56:20   [#03]
A ja potrzebuję dla wicedyrektora!
AnJa08-08-2004 15:01:23   [#04]
!. Masz taki etat - czy chcesz informatykowi dowalić? Bo jak znam życie, to to drugie, a im, jak prawdziwi, to nie trzeba nic dawać , bo i tak: a) nie przeczytają, b) o pracownię dbać bedą.

2. Chyba na edukatorze zakresach wicków coś jest. Z gotowcem będzie często: w każdy Zespole jest trochę inna struktura organizacyjna, to i zakresy inne. No, czasami nawet nie trochę: np: SP i Gimnazjum a Zesp[ół Szkół Technicznych z odddziałami zaocznymi
Maryśka208-08-2004 21:26:43   [#05]

Z tym informatykiem...

...to chyba faktycznie dowalić ;)

Marzy mi sie taki etat, bo ten mój informatyk i tak non stop coś przy tej pracowni skrobie i poświęca wiele czasu zupełnie bezpłatnie, a nadziei na etat administratora-opiekuna raczej nie mam... :(

Jolanta Szuchta09-08-2004 07:54:20   [#06]

Czy dowalić?

mozna to tak nazwac,ale moj informatyk to nauczyciel muzyki ktory zrobil podyplomowke z informatyki.

W temacie informatyka nie czuje sie jeszcze najlepiej,poza tym mialam na mysli nowa pracownie ktora dostalam i mają z niej korzystac wszyscy nauczyciele i dzieci ,bo taki byl zamysl tej pracowni.

Moze więc nie tyle chodzi mi o zakres czynnosci dla Pana ,co jak gdyby organizacje korzystania z pracowni pod nadzorem tegoz nauczyciela.

Miałam informatyka z prawdziwego zdarzenia,ale....widzicie mogłam go zostawic: dajac temu doskonalemu zreszta muzykowi 12/18 etatu i informatykowi tylez.Nie miałam sumienia tak zrobić bo muzyk po to robil podyplomowkę zeby miec pracę a naprawde sie stara.

A zakres i tak chyba by sie przydal.

wiktor09-08-2004 15:03:18   [#07]

Droga Jolu.. jak sięs tara to mu podziękuj.. i daj mu odrobinę czasu na "doszlifowanie wiedzy"... w informatyce tak już jest... że nie od razu wie się wszystko.

Jolanta Szuchta09-08-2004 18:10:11   [#08]

Wiem ze trzeba czasu

ja tez z obsługa komputera mam jeszcze problemy.

No nic może jakoś sama napisze czego od nauczyciela oczekuje.

Konto zapomniane09-08-2004 19:14:02   [#09]

warto zerknąć

http://www.edukator.net.pl/regulaminy/zakr_czyn.html
Bogusława10-08-2004 09:22:20   [#10]

Zakres czynności

Wysłałam Ci na Twój adres zakres czynności - moze skorzystasz, chociaż jest dość ogólnikowy - z różnych względów.

Pozdrawiam

Jolanta Szuchta11-08-2004 18:10:45   [#11]

Usiadłam dzis do kompa

Dziękuje

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]