Forum OSKKO - wątek
Nassssy | 13-11-2020 09:07:35 [#01] |
---|
Czy ktoś juz korzystał z systemów rezerwacji do organizacji spotkania nauczyciela z rodzicem (indywidualne konsultacje)? Znamy te systemy z rezerwacji lekarzy lub fitness. Chyba jeszcze żaden dostawca nie wpadła na pomysł aby to zaoferować szkołom. A może macie inne pomysły oprócz czekania na sumie aż ktoś się zaloguje i wpuszczanie go pojedynczo? |
Marcin | 13-11-2020 09:29:44 [#02] |
---|
Na lub po sumie bym odradzał, ksiądz mógłby mieć problem... a tak na poważnie przy dzienniku elektronicznym i obecnej sytuacji nie jestem przekonany czy wywiadówka ma jakikolwiek sens. Tak naprawdę rodzic ma stały kontakt z nauczycielem po przez wiadomości na Librusie czy Vulcanie, zawsze może zadzwonić... Oczywiście nic nie zastąpi wspólnych spotkań w szkole ale jest jak jest... |
Marek Pleśniar | 13-11-2020 10:25:36 [#03] |
---|
gorzej jak system zadziała i nauczyciel odkryje, że ma abonamenty na cały tydzień, non stop |
Nassssy | 13-11-2020 12:33:53 [#04] |
---|
A jednak około 5% rodziców umawia sie na te online na zoomie u mnie w szkole. I siedzimy w poczekalni zooma. Albo ja - bo teraz rodzice są gdzie indziej. Albo rodzic bo ja z kim gadam. |
Ala | 13-11-2020 12:45:23 [#05] |
---|
i dla tych 5% trzeba aż system rezerwacji robić? |
Skimir | 13-11-2020 22:42:13 [#06] |
---|
:-)
Przypomina mi się mój kolega z pracy, który (jakieś 12 lat temu) chciał być nowoczesnym wychowawcą i właśnie obmyślił sobie taki system rezerwacji spotkania podczas zebrań.
Efekt: wszyscy zakończyli zebrania do 1,5 godziny od ich rozpoczęcia i poszli do domu a biedny chłop siedział dobre 2 godziny dłużej. Szybko wycofał się z pomysłu rezerwacji czasu. | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|