Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
jeleniogórskie stowarzyszenie pomocy szkoły- ZETKA |
beera | 23-06-2004 13:28:12 [#01] |
---|
włączcie jest mowa o tym stowarzyszeniu. Rozprowadzają znaczki, które są warunkiem otrzymania świadectwa. N-le sprzedają znaczki w szkołach... |
Sylwia Ledwig | 23-06-2004 13:43:46 [#02] |
---|
Też musieliśmy "przez" całą byłą podstawówkę kupować podobne znaczki, by otrzymać świadectwo ... |
ewa | 23-06-2004 13:46:19 [#03] |
---|
Sylwia to... bezprawie, a audycji nie słyszałam ;-) |
Sylwia Ledwig | 23-06-2004 13:56:57 [#04] |
---|
... my musieliśmy je na dodatek wklejać na świadectwo. Ja protestowałam, bo nie lubię takiego paskudzenia dokumentów, i chyba tylko raz nie poskutkowało ... no i mam takiego knota na dokumencie! Ja też audycji nie słyszałam, szkoda. Wtedy u nas również nauczyciele sprzedawali znaczki w szkole, albo dawali przewodniczącym klasy, by oni to za nich załatwili. Jak pamiętam, że w ósmej zapytałam, co ma ten znaczek do mojego świadectwa, do moich wyników na nim spisanych, odpowiedź słyszę jeszcze dziś, żebym tyle nie dyskutowała, ... tak jest i koniec! Mojej mamie też się to nie podobyło, chyba bardziej ze względów estetycznych, no i też nie widziała związku, ale nic z tym dalej nie zrobiliśmy. |
Gaba | 24-06-2004 06:14:27 [#05] |
---|
u nas też są takie, ale bardzo ostrzegają wizytatorzy! | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|