Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
Legitymacje "przedszkolne |
szkolasz | 27-11-2018 08:54:34 [#01] |
---|
Witam
Proszę o wyjaśnienie.
Zespół Szkolno-Przedszkolny w skład, którego wchodzi szkoła i przedszkole. Zerówka jest w przedszkolu ale mieści się w budynku szkolnym (z powodu braku miejsc w przedszkolu). Rodzic przyszedł wymaganiami żebym zrobiła legitymację dla dziecka , które uczęszcza do zerówki. Odmówiłam powołując się na przepisy ale dyrektor wręcz zażądał ode mnie żebym zrobiła na moje tłumaczenia, że nie ma takiego przepisu na podstawie którego należy wydać legitymację szkolną dziecku z przedszkola. Jeżeli tego nie zrobię, to on wyda zarządzenie na podstawie którego będę musiała zrobić tą legitymację. Zastanawiam się na podstawie czego on wyda takie zarządzenie i czy ma racje tak twierdząc?
Proszę o wyjaśnienie co mam robić. post został zmieniony: 29-11-2018 16:58:59 |
rzewa | 27-11-2018 12:11:12 [#02] |
---|
masz rację a rodzic nie, o ile nie jest to dziecko niepełnosprawne
ale jak chce to niech wyda... będzie wesoło :-) |
szkolasz | 27-11-2018 14:00:04 [#03] |
---|
Dziecko jest jak najbardziej zdrowe.Zrobiłam tą nieszczęsną legitymację (dla świętego spokoju swojego przede wszystkim) chociaż wiem, że nie powinnam ale z jednej strony rodzic z drugiej dyrektor. No cóż, powiem brzydko - głupich nie sieją i td post został zmieniony: 27-11-2018 14:02:29 |
dorotagm | 30-11-2018 19:11:23 [#04] |
---|
Jest zaświadczenie dla dziecka z zerówki, które ma moc legitymacji w pewnych sytuacjach. Kto przybliży sprawę? |
Renatka | 30-11-2018 20:08:16 [#05] |
---|
My wydajemy w/w zaświadczenie i wystarczało do tej pory. | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|