Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
Nowy regulamin pracy |
Macia | 23-04-2004 20:27:49 [#01] |
---|
czy juz ktos ma uaktualniony co uwzglednia przepisy KP obowiazujace od 1 stycznia 2004.W wymianie plików nie znalazłam. Jak macie to sie podzielcie bo ja jeszcze się nie zebrałam coby wszystko uaktualnić. Ostatnio czyli ponad 2 m-ce nie mam wicka i nie moge się ze wszystkim wyrobic na czas. |
Ewa z Rz | 24-04-2004 07:30:56 [#02] |
---|
a ja wogóle nie mam wicka... :-(( Ani żadnej rzeczy która jego jest... Będę to dopiero robić po końcu roku szkolnego, wcześniej nie dam rady... Trzeba nauczyć się z tym żyć :-)) |
Jasiu | 24-04-2004 11:47:47 [#03] |
---|
Ja podobnie jak Ewa - też nie mam wicka a zaległości nadrabiam w wakacje :-) |
AnJa | 24-04-2004 12:08:36 [#04] |
---|
A ja mam wicków i zaległosci nie nadrabiam:-) Czekam mianowicie aż sie przepisy kolejny raz zmienią i zaległosci zlikwidują sie same;-) Fakt, że to trochę stresujące, bo czasami z pół roku trzeba czekać na zmianę, ale na szczęscie najczęscej znacznie krócej:-) |
Macia | 24-04-2004 14:52:39 [#05] |
---|
Nie lubię jak mam cos zaległego ale ostatnio jest tego coraz więcej z prostej przyczyny. Przestałam zabierać pracę domowa bo w pracy siedze i tak za długo a rodzinie też sie cos czasu należy. Podejrzewam że nie potrwa to długo ale póki co wyluzowałam na kilka dni by nie dać sie zwariować. |
barbaras2 | 24-04-2004 22:59:47 [#06] |
---|
Dałam moim zwiazką do podpisu jak dostane do wstawie do wymiany plików |
Anna P | 25-04-2004 14:31:17 [#08] |
---|
Ja nie mam ani wicka ani sekretarki ,sama jakoś sobie radzę,choć nieraz mam dość. Wicka nie należy się, bo 6 oddziałów, a na sekretarkę nie ma pieniędzy. Może teraz mi sie coś uda. Dobrze, że są tacy ludzie jak WY i ton FORUM, bo dla mnie to wielka pomoc, zawsze coś podpatrzę,coś ściągnę, a ile niejasnych sytuacji mogłam rozwiązać z Waszą pomocą czytając Wasze rady.Jesteście super.Idę na łatwiznę i czekam również na Waszą propozycje regulaminu. Dzięki. Pozdrawiam. . |
Mania | 26-04-2004 19:41:54 [#09] |
---|
wraca macia - twoja skrzynka nie przyjmuje przesyłki |
Macia | 27-04-2004 05:53:07 [#11] |
---|
Nie tylko skrzynka siadł cały windows Xp i nie mogę się zalogować. Dobrze że jest drugi kompek i dziś moge trochę zajrzeżć a skrzynke chyba założę drugą na przedszkole. | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|