dzieki Wam wszystkim za mnóstwo wiedzy jakie zdobyłam bywając na forum jestem właśnie po konkursie (wygranym po raz pierwszy) i chcę wszystkim bywalcom forum podziękować, za tę kopalnię wiedzy jaką mamy tu na forum jestem tu z Wami coś około dwóch lat, rzadko się odzywam, ale regularnie czytam i muszę przyznać wiele sie nauczyłam myślę że w obecnej sytuacji jeszcze nie raz przyjdzie mi prosić o pomoc, jako, że u mnie podobnie jak u Gaby wiele jest do wyprostowania to na razie chyba tyle, jestem juz po małym oblewaniu, więc trudno mi walczyć z klawiaturą, ale mimo to chciałam podziękować wszystkim, którzy w jakiś sposób przyczynili sie do mojego sukcesu wybaczcie,że nie stawiam szampana, ale wklejanie obrazków jest ponad moje siły (jestem z tych klikających inaczej), nie mniej czujcie się moimi gośćmi, kto wie kiedy przyjdzie nam się spotkać, wtedy napewno to odrobimy P.S.Czy ktoś może polecić mi jakąś dobrą firmę od sprzętu wysokogórskiego ? Przede mną wielka góra lodowa, której wierzchołek właśnie zobaczyłam. |