Forum OSKKO - wątek

TEMAT: klasyfikacja
strony: [ 1 ]
eryk21-01-2004 20:48:36   [#01]
Jak liczyć do klasyfikacji ucznia wcześniej klasyfikowanego na semestr w innym gimnazjum(w grudniu), który od grudnia jest uczniem mojej szkoły, a klasyfikacja u mnie jest dopiero pod koniec stycznia. Uczeń ten miał również inne przedmioty. Proszę o radę.
hania22-01-2004 08:41:32   [#02]

jego już pewnie :policzyli " w tamtej szkole.

Na radzie klasyfikacyjnej podajemy: zapisanych (dodałabym - stan na... 20 IX) klasyfikowanych,  itp

Tego ucznia bedziesz uwzględniać w klasyfikacji końcoworocznej...

gosienka22-01-2004 21:44:04   [#03]
A co zrobilibyście z uczniem , który przyszedł do szkoły 7 stycznia. Od początku roku nie chodził do szkoły . U nas na razie wytrwale chodzi. W tamtej szkole nikt już się nie bawi w jego klasyfikację lub nie . Oddali i cześć . Oczywiście nie klasyfikujemy i robimy ze wszystkich przedmiotów egzamin /  włącznie z w-F , muzyka, plastyką , techniką ....../ Dobrze myślę?
krystyna22-01-2004 22:01:29   [#04]

eryk

miałam podobną sytuację, dziewczynka została sklasyfikowana w sanatorium, no i zapisałam to tak:

1. liczba uczniów w szkole w dniu klasyfikacji: 700

2. liczba uczniów klasyfikowanych: 689 + 1 (ucz. kl. 2g sklasyfikowana w sanatorium)

3. liczba uczniów nieklasyfikowanych: 10

A jakie "inne" przedmioty miał w tamtej szkole ???

A w której jest klasie ???

Czy konieczne będą egzaminy klasyfikacyjne, czy wystarczy pomoc nauczyciela w nadrobieniu materiału (nauczyciel ma taki obowiązek) i kilka indywidualnych prac pisemnych z kolejnych partii nadrabianego przedmiotu ...

eryk25-01-2004 21:24:45   [#05]
sprawa zakończyła się tak: wizytator stwierdził, że ten uczeń jest liczony do klasyfikacji klasowej i oczywiście szkolnej

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]