Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
kalendarz działań dyrektora - OKE |
violka | 22-10-2003 22:42:58 [#01] |
---|
dostaliśmy dziś z KO broszurkę wydana przez OKE i KO (lubelskie) pt. Kalendarz działań dyrektora szkoły są tam terminy różnych sprawozdań itp. wyszczególnione na każdy miesiąc (przyda się) jest tam coś takiego : 10 listopada, 2 stycznia, 11 czerwca - dodatkowe dni wolne po odpracowaniu czy piątek po Bożym Ciele (11 VI) nie jest wolny bez odrabiania? czy może mnie się coś pomyliło? |
Leszek | 22-10-2003 22:50:21 [#02] |
---|
Rozporządzenie Ministra Edukacji Narodowej i Sportu z dnia 18 kwietnia 2002 r. w sprawie organizacji roku szkolnego. (Dz. U Nr 46, poz. 432 ze zmianami) § 5. 2a. W szkołach, w których zajęcia są realizowane przez pięć dni w tygodniu, dzień 2 maja, jeżeli wypada w dzień powszedni, i piątek po święcie Bożego Ciała są dniami wolnymi od zajęć dydaktyczno–wychowawczych.
Pozdrawiam |
hania | 22-10-2003 22:50:36 [#03] |
---|
nic Ci się nie pomyliło... i może do KO wysłać link do strony z kalendarzem roku szkolnego......http://www.menis.gov.pl/oswiata/istotne/kal_03-04.htm, nich poczytają ze zrozumieniem :-) tak myślę, że jak broszurka, drukowana, to druk ( a i jej "skomponowanie") nieco długo w KO trwało i twórca nie śledzi dokładnie tego, co przeciętny nauczyciel, posługujący się np technologia komputerową :-)) |
beera | 23-10-2003 20:42:47 [#04] |
---|
Ten piatek MUSI być wolny!!!! to najbardziej prawdopodobny termin zlotu przeciez :-)) |
violka | 23-10-2003 21:18:22 [#05] |
---|
też tak myślałam ale podkładać się nie będę - nic nie wysyłam zrobię po swojemu, czyli jak zwykle zgodnie z prawem :)))) |
Marek Pleśniar | 23-10-2003 21:50:45 [#06] |
---|
żądam świeta narodowego na zlot! (moze byc koscielne, mi nie przeszkadza:-) | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|