Forum OSKKO - wątek
MMM | 06-10-2003 16:50:54 [#01] |
---|
Mam kłopoty z wypełnieniem tego sprawozdania. Gdzie ująć uczennicę ur. 1991 roku, która ukończyła szkołę podstawową w 1990 roku (poszła wcześniej o rok do szkoły). Czy ujmować uczennicę ur.1990r głębokim upośledzeniam umysłowym, która spełnia obowiązek w ośrodku rewalidacyjnym i teoretycznie ukończyła szkołę podstawową (piszę na skróty) - pani z KO utwierdziła mnie, że ja odpowiadam za realizację jej obowiązku do 18 roku życia. To jak to mam ująć w S-02. |
jotef | 06-10-2003 18:23:28 [#02] |
---|
szybko się uczyła No no ale masz uczennicę. Ukończyła szkołę przed urodzeniem ;) |
MMM | 06-10-2003 19:31:32 [#03] |
---|
Tak, tak szybciej piszę niż myślę, przepraszam. Mam kłopoty z wypełnieniem tego sprawozdania. Gdzie ująć uczennicę ur. 1991 roku, która ukończyła szkołę podstawową w 2003 roku (poszła wcześniej o rok do szkoły). Czy ujmować uczennicę ur.1990r głębokim upośledzeniam umysłowym, która spełnia obowiązek w ośrodku rewalidacyjnym i teoretycznie ukończyła szkołę podstawową (piszę na skróty) - pani z KO utwierdziła mnie, że ja odpowiadam za realizację jej obowiązku do 18 roku życia. To jak to mam ująć w S-02. | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|