Forum OSKKO - wątek

TEMAT: dresy dla nauczyciela wychowania fizycznego
strony: [ 1 ]
zbych24-09-2003 22:34:59   [#01]

Jakie przepisy regulują sprawę zakupu przez szkołę ubioru sportowego dla nauczyciela w-f (dres, obuwie sportowe) lub ekwiwalentu pieniężnego? Jak ten problem został rozwiazany w Waszych szkołach?

violka24-09-2003 22:59:33   [#02]
rozporządzenie dotyczące bhp oraz regulamin pracy
Ana25-09-2003 02:09:22   [#03]

Wystrojenie wuefisty jest drogie

Tylko regulamin pracy. Nie ma określonych norm czy też cen. Zależy gdzie prowadzone są zajęcia np. basen:klapki, strój kąpielowy, szlafrok, czepek. Sala gimnastyczna i teren w okresie dobrej pogody: spodenki, koszulka, dres i obuwie sportowe. Zajęcia w terenie w zimie to dodatkowo : kurtka i ciepłe obuwie.Czaasookres używania albo do zniszczenia, albo określony w regulaminie np. koszulka i spodenki - 1 rok, obuwie i dres - 2 lata, kurtka - 4 lata. Jak jest określone dokładnie w regulaminie pracy to nikt się nie przyczepi. Z praktyki wiem, że lepiej jest kupować rzadziej a dobre gatunkowo rzeczy co nie jest równoznaczne, że mają być firmowe.
Karolina25-09-2003 09:20:10   [#04]

Chcę sobie kupować to co mi się podoba a nie to co mi narzuca ktoś ;-)

Zatem mamy ustalone limity (np buty 100, dres 180, koszulka 40) i raz na rok, dwa, trzy - o owe pieniądze można się starac na podstawie rachunku zakupu. Jak mi się podoba (i mnie na to stać) to kupuje sobie dres za 350 i dostane zwrotu 180. Jesto to uczciwe, bo ja wiem, że szkoły na więcej nie stać i mnie na więcej nie stac - ale razem nas stać.

Proste;-)

fredi25-09-2003 21:37:33   [#05]
proste wam stać?

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]