Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
Karolina, Renata, Grzegorz:-) |
Marek Pleśniar | 17-06-2003 15:00:24 [#01] |
---|
na Dzieciach są fotki z Olsztyna - z konferencji to ją ponownie przypomnę żeby pokazać ich (bo może ktoś nie zna) :-) znajomi z forum, od prawej: 'drugi - Grzegorz czwarta Renata piąty ja szósta Karolina i jeszcze poprawka:) druga od lewej Karolina, czwarta Renata, mnie między nimi zastapił inny szczęściarz :-) a grzegorza nie ma bo nie w kadrze |
beera | 17-06-2003 15:08:43 [#02] |
---|
Hm... Wasz rząd był jedynym przy którym siedzieli faceci.. Kurka- nie dość, że mądre, to jeszcze ladne świat nie jest sprawiedliwy ;-)) |
Jan z T | 17-06-2003 15:16:06 [#03] |
---|
Jasne, że Szczęściarz, ale jak ja patrzę na zdjęcie to ... Renata do mnie się Uśmiecha :-)))))) Marek! - ten emotikon nie dla Ciebie, a jakbyś znowu na rolę szczęściarza wrócił - to powiedz prawdę do KOGO ja się odważyłem posyłać. Odważyłem się? Przyjmij Renato życzliwie :-))) |
Marek Pleśniar | 17-06-2003 15:27:58 [#04] |
---|
Ale nic to - mi wystarczają małe radości - jak to siedzenie między dziewczynami w pierwszej fotce:-) a co do mądrych. Spoglądam na to, jak mawia mój piotrek gdy zbroi w szkole: "Tata, spójrz na to od słonecznej strony": One mądre i ładne ale my z grzegorzem też niedurni bo siedzimy jedni z niewielu w sali pełnej babek:-))) |
Karolina | 17-06-2003 16:25:08 [#05] |
---|
Co to kurka za wspominki...co? :-))) Marek, dziękuję za wątek. Dopowiem, jak mają na imię inne mądre na tym zdjęciu:-)) Obok mnie Bożena Bejnar Slawow - terapeutka z Filadelfii (właśnie 21-22 czerwca wspólnie szkolenie majstrujemy) a obok Grzegorza - Bożena Nowakowska gospodyni Strony Dzieci. A w ogóle to mi się na wspomnienia zebrało i zatęsknilam za takimi stołami i innymi z Wami.... |
Marek Pleśniar | 17-06-2003 16:53:48 [#06] |
---|
a bo też co za pomysł żeby nie jechać na zlot:-) |
Renata | 17-06-2003 17:36:06 [#07] |
---|
:-) Fajnie tak powspominać. Dziękuję Marku:-) A uśmiecham się tak ładnie do Wojtka i nie powiem dlaczego..;-))) Mam też i Wojtka fotkę, ale nie pokażę, bo niechybnie mogę w dziób oberwać...;-))) Są także zdjęcia z Sesji Specjalnej z Mielca. Wystarczy zajrzeć do Wojtka i Bożeny na SDSI.:-) A skoro o Sesji... Organizujemy kolejną III Sesję Specjalną w Szczecinie. Odbędzie się we wrześniu, podczas trwania XIX Konferencji Informatyka w Szkole. Na naszym forum są dyrektorzy i nauczyciele ze szczecińskich szkół.:-) Kochani, bardzo serdecznie zapraszam Was do włączenia się w organizację tego kolejnego ogólnopolskiego spotkania z dziećmi niepełnosprawnymi, z ich rodzicami, wolontariuszami, nauczycielami i osobami, którym są bliskie sprawy niepełnosprawnych. Proszę o kontakt ze mną lub Bożeną i Wojtkiem Nowakowskimi z SDSI. Wiem, że na Was można tu bardzo liczyć:-) |
grajko | 17-06-2003 18:34:23 [#08] |
---|
Fajne fotki, ale fajniesze są na http:\\www.znane.pl Nadmieniam, iż znam wielu niepełnosprawnych - uśmiali by się po pachy. |
Konto zapomniane | 17-06-2003 18:38:00 [#09] |
---|
re: konferencja w szczecinie witam, dziekuję Renacie za zaproszenie. ze swej strony proszę zainteresowanych o kontakt w sprawach sesji specjalnej w Szczecinie także poniższą drogą: tel. Bożena Nowakowka - 012-6504222 lub kom. 0-600-422-151 email: mailto:bozena@dzieci.org.pl jednocześnie zapraszam do zapoznania się ze stroną poświęconą organizowanym lub współorganizowanym przez Stronę Dzieci Sprawnych Inaczej konferencjom i sesją specjalnym: http://www.dzieci.org.pl/konferencje.html materiały pokonferencyjne - w tym szereg wykładów z sesji specjlanej - dostępne są pod adresem: http://www.dzieci.org.pl/internet/ pozdrawiam serdecznie wojtek |
Renata | 17-06-2003 22:55:11 [#10] |
---|
Wojtek dziś strasznie poważny;-) dodaję jeszcze link do strony IwSz - http://iwsz19.zce.szczecin.pl/ :-) ps. Marku, do dziś zastanawiam się nad tym pomysłem..;-) |
Konto zapomniane | 17-06-2003 23:50:38 [#11] |
---|
:) jak to mówią - swój swojego pozna :) :) w |
TereKlo | 18-06-2003 06:58:12 [#12] |
---|
No, no ......ładne rzeczy, ładne rzeczy, a aparat tylko skrzeczy....
Na IwSz też robią takie ładne zdjęcia. Ciekawe czy w Szczecinie też? | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|