Forum OSKKO - wątek
Marek Pleśniar | 17-06-2003 11:35:25 [#01] |
---|
(nie mogłem się powstrzymac:-) jedna pani przedszkolanka napisała takie: Igor lat 5 mój ulubieniec podaje mi rysunek i mówi Igor-proszę to dla pani dziecka Ja-ale ja nie mam dziecka Igor-po namyśle-jak to pani nie ma dziecka??przecież przyjeżdza po panią jakiś chłopak samochodem to co wy mieszkacie razem i nie macie dziecka?to pani w kombinacie mieszka może jeszcze na koci ogon? Ja-po pierwsze to się mowi w konkubinacie i na kocią łapę a nie ogon i to jest takie powiedzenie a poza tym skąd ty znasz takie trudne słowa? Igor-przeczytałem w gazecie Ja-ale pięcioletnie dzieci nie umieją jeszcze tak dobrze czytać niektóre wogóle nie umieją Igor- a może ja umiem? A czy mnie ktoś wogóle pytał czy umiem? nikt mnie nie pytał a ja umiem tylko się nie wychylam |
ewa | 17-06-2003 12:18:59 [#02] |
---|
:-))))) |
Jan z T | 17-06-2003 13:21:56 [#03] |
---|
;-))))))))))))))))))))))) Dobre:-))) Na tym tle kostrukcję, chyba aktualną - zbuduję;-)))))) Zlot blisko - to pierwsze. Marek pisze o "kombinatach" i ... przepraszam, ale to powtórzenie jedynie użytych przez Niego słów - o "ogonach" - to drugie. Na sąsiadującym wątku Asia chce nie dość, że AKTU!!!! - to jeszcze wzorcowego i kontraktowego - to trzecie. "AKT" ma być przesłany - jak to zrobić??? Trzeba koniecznie zapytać Igora... Ja trochę "Aktów" przerabiałem;-))) No nie!!! - zapędziłem się ;-) "Widziałem" miało być - też nie??? Pokazano mi??? Z tego wszystkiego najbardziej elegancko zabrzmi, że NIE PODGLĄDAŁEM... |
Marek Pleśniar | 17-06-2003 13:37:58 [#04] |
---|
Janie - akt najlepiej wstaw do wymiany plików;-) |
Jan z T | 17-06-2003 14:23:48 [#05] |
---|
Ten znowu swoje ;-) Zaczął i ... kontynuuje udając, że to niby nie On jest sprawcą "skojarzeń"... Cały przecież problem ujawniłem moim zatroskaniem o elektroniczną realizację ... już sam nie wiem czego... Ale wiem, że to bardzo fajne... Ta realizacja naturalnie ;-))) |
Anka L | 17-06-2003 14:27:05 [#06] |
---|
Janie Naturalnie naturalna realizacja ;-) |
grajko | 17-06-2003 18:19:47 [#07] |
---|
Marku możesz. I niech z poważnego, dużego FORUM zrobi się mała "Przyjaciółka" |
bogna | 17-06-2003 18:53:14 [#08] |
---|
Grajko to fantastycznie, że pozwoliłeś Markowi ;-) Na pewno strasznie go gryzło to, że napisał coś na forum bez wcześniejszej akceptacji z twojej strony;-) |
grajko | 17-06-2003 19:15:37 [#09] |
---|
bogna ugryź jeszcze raz. Wirtualnie nie boli. |
fredi | 17-06-2003 19:17:01 [#10] |
---|
OSKKO zbiera sie na naradę. Bedą wykluczenia????????????? |
Gusia | 17-06-2003 19:27:56 [#11] |
---|
hehehe Heheh najlepsze było kombinat :) A tak przy okazji to jest to najlepsze forum do jakiego miałam przyjemność przystąpić. Człek nie zostanie bez odpowiedzi. No ale przecież tu sami profesjonaliści. :) Pozdrowionko |
Adaa | 17-06-2003 19:30:59 [#12] |
---|
grajko wiem , wiem...że by się chciało mieć "ząb"
jak się nie ma własnego zazdrości się innym;-) |
grajko | 17-06-2003 19:59:22 [#13] |
---|
Adaa Ty to masz ząb,ale tak naprawdę chodzi o zęby. Zmień garnitur zębów - będą sztuczne - ale jaki fajny uśmiech. |
grajko | 17-06-2003 20:06:26 [#14] |
---|
Fredi W naszym cudownym kraju i naszych szczytnych organizacjach, działających za nasze pieniądze wszystko jest możliwe. Sprostowanie - za Internt płacę sam. |
Adaa | 17-06-2003 20:08:18 [#15] |
---|
to proszę Pana (grajka) nie było za wysokich lotów;-) życzę zębów:-) |
grajko | 17-06-2003 20:21:39 [#16] |
---|
Bez nerwacji Padam na kolana. |
grajko | 17-06-2003 20:23:43 [#17] |
---|
Adaa Tak wypaada? |
fredi | 17-06-2003 20:52:40 [#18] |
---|
wypada?????????? ząb??????? |
grajko | 17-06-2003 21:25:45 [#19] |
---|
fredi spadam, wypadam - nie sądzę bym spadając, wypadając stracił ząb. Pa Adda, fredi. Bawcie się świetnie. Czekajcie na wybuch VULCANA. |
Marek Pleśniar | 17-06-2003 22:16:43 [#20] |
---|
nie bardzo wiem co w takich sytuacjach powiedzieć, więc nie powiem nic takiego, czego być może się po mnie oczekuje. Ale powiem co innego:-) Zwłaszcze że podobno mi wolno.
Tu jest wirtualnie ale.... jest problem: czy jednak zarazem tu to nie jest realny świat? Przecież ja, Ty, Wy jestesmy prawdziwi? I naprawdę są słowa dobre i złe, zabawne, złośliwe, miłe. Tak samo sprawiają jakąś przyjemność, jakoś tam ranią, jakoś cieszą, bawią, dają satysfakcję gdy nam szczególnie dobrze wyszły lub psują resztę wieczoru. Tak miało być? Czy kogokolwiek, jednego z Was ten wątek obecnie cieszy, bawi, sprawia mu przyjemność albo daje satysfakcję? Podobno jak nie wiesz jak się zachować, zachowaj się przyzwoicie. Zastosuję się do tego: Pozwól że się przedstawię. To nie jest "nick" to u góry. Nazywam się Marek Pleśniar. Mieszkam w Olsztynie. Naprawdę istnieję. I to jest moje prawdziwe nazwisko. A Ty? |
grajko | 17-06-2003 22:31:59 [#21] |
---|
Marku Pozwól że się przedstawię. Nazywam się Andrzej Grajko. Mieszkam w Słupcu. Naprawdę istnieję. Było bardzo miło. |
beera | 17-06-2003 22:57:44 [#22] |
---|
poniewaz jestem rozluźniona rozbawił mnie ten spór :-) I co? grajko, za każdym razem gdy ktos nie będzie się bawił tak jak ty chcesz, zeby się bawił , będziesz walił łopatką w łeb i pisał "BAW SIĘ TAK, JAK JA UWAŻAM, ŻE POWINIENES SIĘ BAWIĆ"? Wrzuć na luz, wtedy się zyskuje troche paliwa na dalszą, szybszą jazdę ( gdy spalanie większe ;-) A wy misie..spoko :-)Poczytajcie Gusię :-))) ( swoja drogą- pozdrawiam Gusiu :-))) |
Gusia | 18-06-2003 06:21:50 [#23] |
---|
oooooops, przepraszam że się nie przedstawiłam... Przepraszam, że nie przedstawiłam się od razu, ale ostatnio jestem trochę zakręcona. A to dlatego, że będę podejmować 3 rok pracy w szkole i znowu nie "zaliczę" stażu ponieważ nie ma dla mnie godzin. :( No nic, wracam do przedstawiania. Agnieszka Malinka (to moje nazwisko - po mężu), uczę w szkole dopiero 2 lata (technika i informatyka), aczkolwiek bardzo polubiłam to zajęcie. Brakuje mi kontaktów międzyludzkich, więc pewnie dlatego siedzę na internecie (oczywiście pod kontrolą, bo miesięcznie mam 30 godzin hehe). Mieszkam w Sławkowie (południe Polski) i coby się tak bardzo nie nudzić mam niedużą działeczkę, by przy mojej "marnej" pensji (5,5/18 etatu) kupić jeszcze cosik dzieciakom. Ale generalnie nie narzekam... Pozdrawiam wszystkich... Aha... Dobrze, że to jest forum, bo strasznie lubię gadać... a niektórzy nie znoszą gaduł pa |
TereKlo | 18-06-2003 06:52:44 [#24] |
---|
Grajko - czy Słupiec to TEN koło Nowej Rudy/Kłodzka? Kiedyś pytałam na Forum czy mogę Was czytać (pisać się obawiałam) - sprawiacie wrażenie, ze się wszyscy dobrze znacie.
Ktoś mnie zachęcił do pisania.... więc czasem się odezwę, ale głównie czytam.
Tu jest superowo!! i dobrze, że nie zawsze poważnie.
Cieszę się, że mogę skorzystać z rad doświadczonych,, chociaż sama w zawodzie od prawie 20 lat. Wiem, wiem - ludzie tak długo nie żyją :)))
Mam stałe łącze, ale lada dzień zmieniam pracę, miejsce zamieszkania i będę na 30/30 TPSA - czytaj: rzadziej na Forum:(((((((
Pragnę wsparcia w związku ze wszystkimi ww manewrami (kurcze, mam trochę cykora przed zmianami, dobrze, że wakacje.) No i dlatego nie zapisałam się do Gilowic, a tak chciałam Was poznać w realu. Ale pewnie wszystko przede mną!!
Nazywam się Teresa Kloc i jestem z Bełchatowa. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, bawcie się dobrze na złocie. Ja wypiję kawusię za Wasze zdrowie w moim zacisznym ogrodzie. |
beera | 18-06-2003 07:51:10 [#25] |
---|
:-)) Witamy was :-) Pewnie okazji do spotkan będzie jeszcze sto tysięcy :-) |
TereKlo | 18-06-2003 07:56:41 [#26] |
---|
ale ze mnie gapa! Pytam Grajka o Słupiec, a ślepota nie widzę, że się loguje z Tarnobrzega!!
Dobrze, że już wakacje.... |
Renata | 18-06-2003 09:12:29 [#27] |
---|
Teresko - ten ktoś musi być strasznie sympatyczny...;-) Cieszę się niesamowicie, że tu jesteś.:-) A w przyszłości, może znów "wskoczysz" na sdi, a może i neostradę...:-) odlotowych wakacji:-)) (u mnie za dwa dni;-)) |
TereKlo | 18-06-2003 09:33:44 [#28] |
---|
Renata A pamiętasz kto mnie wspomagał na IV Forum?
Buziaczki ( rozdaję świadectwa z pół godziny) już prawie wakacyjne. | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|