ja chce tylko oświadczenia o dochodzch jak niżej
Oświadczenie
o dochodach rodziny dla celów Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych.
............................................................... ..................................................................................
(Imię i nazwisko osoby składającej oświadczenie)
..................................................................................
(adres osoby składającej oświadczenie)
Oświadczam, że moja rodzina składająca się z ................. osób, uzyskała miesięczny dochód brutto przypadający na jedną osobę:
Miesięczny dochód na jedną osobę (brutto)
Przy obliczaniu dochodu należy uwzględnić wszystkie dochody uzyskane przez członków rodziny (składającego świadczenie, małżonka, dzieci) pozostających we wspólnym gospodarstwie domowym, osiągnięte w poprzednim roku kalendarzowym na podstawie rocznego zeznania podatkowego za ubiegły rok kalendarzowy. |
|
Stwierdzam własnoręcznym podpisem prawdziwość powyższych danych i jestem świadom/ a odpowiedzialności karnej za złożenie fałszywego oświadczenia o dochodach.
.................................................. ..................................................
(miejscowość, data) (podpis osoby składającej oświadczenie)
Pouczenie
Oświadczenie jest dokumentem w świetle art. 245 kodeksu postępowania cywilnego, a prawdziwość danych w nim zawartych, potwierdzona własnoręcznym podpisem osoby składającej oświadczenie może być weryfikowana w trybie art. 253 tego kodeksu.
|