Forum OSKKO - wątek

TEMAT: Wniosek kandytata o dopuszczenie do konkursu.
strony: [ 1 ]
Tera27-05-2003 09:50:18   [#01]

Słyszeliście o czymś takim ?

Jeżeli tak, to bardzo proszę o bliższe informacje:-)

Może być na priva:-)

Marek Pleśniar27-05-2003 10:04:15   [#02]

?

to jakieś cuda niespotykane. Masz na mysli konkurs na stanowisko dyrektora? To już komuś w jakimś urzędzie nie wystarcza zgłoszenie?

Czy możesz nam podac źródło takich wiadomości? Chętnie zamieścimy;-)

I autora pomysłu tez zareklamujemy.

Elusia27-05-2003 12:41:41   [#03]
U nas jest zgłoszenie - "Zgłaszam swoją kandydaturę ..."
Basik27-05-2003 12:49:56   [#04]

Rada Gminy

Jestem zainteresowana pracą na stanowisku dyrektora Gimnazjum w ......... i niniejszym zgłaszam swoją kandydaturę do konkursu na w/w stanowisko.

Posiadam spora doświadczenie w kierowaniu szkołą, zasób wiedzy z zakresu organizacji i zarządzania oraz umiejętności pozwalające na sprawne zarządzanie placówką oświatową.

Moje dotychczasowe działania jako dyrektora szkoły w ..........zyskały uznanie moich uczniów i ich rodziców oraz pozytywną ocenę władz oświatowych i samorządowych. Mieszkam w P..... i z tym środowiskiem czuję się związana, zatem chciałabym wykorzystać swoje umiejętności dla jego potrzeb.

Chętnie podejmuję się nowych i trudnych zadań, potrafię radzić sobie ze stresem, życiowym optymizmem zarażać innych.

Jestem przekonana, że moje profesjonalne przygotowanie i doświadczenie zawodowe czyni ze mnie osobę odpowiednią na stanowisko dyrektora Gimnazjum w ...................

pisałam coś takiego, ale zazanaczam, że mialam do sprawy bardzo ambiwalentny stosunek

Tera27-05-2003 17:27:56   [#05]

:-)

Dzięki Basik:-)

Myślę,że chodziło raczej o coś takiego:-)

beera27-05-2003 17:49:02   [#06]

dziwne to :-)

Przeciez akces sie zglosiło przystępując do konkursu..

Ja cos podobnego pisałam gdy mi mieli powierzyć stanowisko. Ale i tak lagodniejsze cos niz zgłoszenie- raczej deklarację stanowiskową

Co kraj to obyczaj :-)

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]