Forum OSKKO - wątek

TEMAT: do chcących pisać z nami na forum
strony: [ 1 ]
Marek Pleśniar26-05-2003 11:47:22   [#01]

wybaczcie niezgrabny tytuł wątku.

wpuszczam dziś na forum kolejnych 30 osób

I nie wpuszczam kolejnych kilku. A wiecie dlaczego? Bo nie wiem kto to! A po co nakładać ograniczenia w dostępie skoro by się ich nie egzekwowało.

Nie aktywuję więc konta użytkownuika, który nazwał się np "123abc", a o sobie napisał że jest "ddd" oraz zajmuje się "ssss".

Nie aktywuję tez kont użytkowników, którzy nie podali emaila. (Emailem zazwyczaj informuję nowego użytkownika o wpuszczeniu na forum - i niby jak miałbym to zrobić?)

Proszę Was bardzo - podajcie jakiekolwiek informacje o tym kim jesteście (np. jestem nauczycielem matematyki w ......., albo "jestem dyrektorem gimnazjum w ....." lub po prostu - tak jak ktoś ostatnio: "próbuję być nauczycielem" ;-), bo mam wyrzuty sumienia odmawiając Wam tu wstępu.

Aha - no i będzie mi miło nie być traktowanym jak automat do otwierania drzwi;-)

barbaras226-05-2003 20:14:25   [#02]

Do chących pisać na forum

Ciesze się ze od dzisiaj bedę mogła być z Wami takze poprzez wysyłanie własnych przemyśleń i pytań.Pozdrawiam z Bydgoszczy Barbara
mika26-05-2003 21:24:26   [#03]

Witaj Basiu! Miło Cię mieć wśród nas.

Marku, sądzę, iż nie powinieneś mieć żadnych wyrzutów sumienia wręcz odwrotnie to fantastycznie, że tak sumiennie troszczysz się o jakość forum.

Marek Pleśniar26-05-2003 21:27:41   [#04]
:-)
Leszek26-05-2003 21:35:22   [#05]

Witaj Basiu

Pozdrawiam

Basik27-05-2003 08:32:18   [#06]
Miło powitać imienniczkę. Witaj, Basiu.

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]