Forum OSKKO - wątek

TEMAT: zamówienia publiczne
strony: [ 1 ]
janmanterys25-05-2003 20:00:47   [#01]

Kochani pomóżcie mam zamówić do szkoły wstawienie okien plastykowych za około 30 tys. zł. Muszę skorzystać z jakiejś formy zamówień publicznych. Może ktoś to już robił i mógłby przesłać mi wzory dokumentów.

Pozdrawiam

joszka26-05-2003 05:35:56   [#02]

A nie da sie tego zwalić

na komórkę d/s inwestycji w organie prowadzącym?

Jak nie to na pewno przy kawie dostaniesz kilka cennych uwag( formularzy itp) od ludzi w organie-oni to "ćwiczą " na codzień i są zaprawieni w bojach z RIO. A tak przy okazji gratuluję, ZAZDROSZCZĘ,marzę ,ze może i ja kiedyś.....ech łza w oku- "40 lat minęło ...."( stolarce oczywiście).

A tak przy okazji - masz pomysł na: klamki w oknach, wandali, 3 czy 5 komór?.

Ostrzegam przed oknami z szybami antywłamaniowymi. Są ....idealne dla złodzieji.!! Po prostu w czasie wywazania plastikowej ramy okna(dziecinnie proste zwykłym śrubokretem) się nie tłujką i nie robia oczekiwanego w takich sytuacjach hałasu. Fajnne są natomiast zamki w klamkach. W stosunku do ceny ( oczywiście wyższej od normalnej klamki)toa/ nikt jej nie "buchnie" ( klamka to "przydaś" dla wielu milusińskich) a w racie włamania n nie wystarczy rozwalic okna tylko wokół klami , trzeba wyjąć całą szybę ,żeby się dostac do środka.Acha , poszukaj jeszcze okien z możliwością blokady uchylania. Często standartowe rozwarcie okna jest zbyt duże do potrzeb.

Ewa z Rz26-05-2003 06:21:11   [#03]

przerabiałam

zamki w klamkach... To dla naszych milusińskich tzw. pryszcz! Zamki (i klamki) opierały im się nie więcej niż dwa dni...
GregWeb26-05-2003 09:47:53   [#04]

Ja też przerabiałem, ale...

Przetarg na wymianę stolarki okiennej za 33000 PLN. Masz do wyboru albo przetarg nieograniczony lub jego okrojoną wersję - przetarg ograniczony. Obie muszą być zgodne z zapisami Ustawy o zamówieniach publicznych. Chodzi głównie o zawarte tam procedury. Lektura nieciekawa. Wykorzystaj pomoc urzędników z "Organu"
Alfred26-05-2003 10:21:58   [#05]
Wysyłam na priv i zamieszczam w wymianie plików.
janmanterys26-05-2003 11:10:50   [#06]
Dzięki za wszystkie rady
Wiedziałem , że zawsze mogę liczyć na Waszą pomoc.
Podziękowania szczególne dla Alfreda
Alfred26-05-2003 11:13:48   [#07]
Nie mogę zamieścić w wymianie plików. Prawa autorskie - nie moje. Przepraszam.
Pozdrawiam.:.-)

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]