Dopóki nie zacząłem pisać na Forum OSKKO, dopóty nie czepiały się mnie wirusy. Teraz przyczepił się jeden – ten w tytule wątku. Przepraszam wszystkich tych, których list do mnie nie dotarły, zatrzymane przez mojego „czekistę”. Tym samym nie mogłem ich przeczytać i na nie odpowiedzieć. Skoro napisaliście do mnie, zapewne były to ważne dla Was sprawy> Dlatego też zdecydowałem się utworzyć ten wątek – wrzućcie tu swoje posty, lub napiszcie raz jeszcze do mnie, ale już bez wirusa. Teraz „czekista” dostał już pozwolenie do strzelania bez ostrzeżenia do każdego nosiciela wirusa, który ośmieli się wychylić głowę poza własny komputerJ Tylko Baba Ewa jest chroniona:-) Do pozostałych z listy adresowany jest tekst Marka z O, pod którym też się podpisuję: Piszę by Was ostrzec. Koniecznie sprawdźcie swoje komputery na okoliczność zakażenia wirusami bo takie wykryłem w Waszej poczcie. Zróbcie to niezwłocznie bo Wasze dane są zagrożone oraz na razie powstrzymajcie się przed wysyłaniem innym poczty, bo możecie nieświadomie ich komputery też zarazić. krecik d_olender <d_olender@go2.pl> (e-mail: webmaster@ic-net.com.cn) z tematem "A special funny website" Data wyslania: Thu, 22 May 2003 20:36:33 +0200 Bożanak "bojj" <bojj@2com.pl> (e-mail: bojj@2com.pl) z tematem "Poczty HART electronics" Data wyslania: 20 May 2003 19:33:34 +0200 MM OLSZTYN MAREKUHAHAHA <MAREKUHAHAHA@POCZTA.INTERIA.PL> (e-mail: /aimcque/jmail.rcv/8/jmf3ec53df1@xinhuanet.com) z tematem "Darling" Data wyslania: Fri, 16 May 2003 20:04:15 +0200 wiktoria Sofiawiktoria <Sofiawiktoria@poczta.onet.pl> (e-mail: cdm@xinhuanet.com) z tematem "A funny game" Data wyslania: Mon, 12 May 2003 18:36:13 +0200 Zosia zofiko <zofiko@poczta.onet.pl> (e-mail: cdm@xinhuanet.com) z tematem "Panu niepotrzebna podwy" Data wyslania: Fri, 9 May 2003 19:04:10 +0200 Iga PM12 <PM12@legnica.dialog.net.pl> (e-mail: cdmin@xinhuanet.com) z tematem "Let's be friends" Data wyslania: Tue, 6 May 2003 19:36:36 +0200 Baba Ewa wokcule <wokcule@poczta.onet.pl> (e-mail: Service@peoplemail.com.cn) z tematem "Panu niepotrzebna podwy" Data wyslania: Thu, 1 May 2003 23:19:22 +0200 |