Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
Mój RYNEK największy ;-) |
Jan z T | 24-05-2003 15:27:36 [#01] |
---|
Musiałem ten znaczek w tytule postawić, bo wyprostowany zostałbym (słusznie) przez Janusza, którego RYNEK dzierży - jak wiem - miano NAJWIĘKSZEGO w Europie. Jednakże po przejechaniu się dzisiaj po moim tarnowskim rynku naliczyłem aż (a może tylko?) 18 ogródków piwnych. Dokonałem szybkiego liczenia i co mi wyszło? Mógłbym otóż potroić liczbę wszystkich, którzy kiedyś "narazili" mi się na FORUM (ja też byłem wśród NICH) - napisawszy oficjalnie, że mój pewien śmieszny post jest nie na miejscu i ogólnie do luftu, a następnie z każdą taką OSOBĄ, w odzielnym ogródku wypić kufelek :-))) Czy dałbym radę??? Przekonam się na ZLOCIE ... |
Janusz Pawłowski | 24-05-2003 16:18:50 [#02] |
---|
E... nie wyprostowałbym Cię - samochwalstwo doprowadzone daleko poza granicę zdrowego rozsądku i dobrego tonu od jakiegoś czasu intensywnie gości na forum - tak więc ... tęsknię za takim zabawnym, jak to Twoje, samochwalstwem. ;-)) |
Mariola | 24-05-2003 17:28:37 [#03] |
---|
Janie a po co liczyłeś te ogródki piwne? ;-) |
Jan z T | 24-05-2003 19:48:46 [#04] |
---|
Podejrzenie ewentualne, że wyłącznie po to bym mógł powiedzieć: Tylko jeden kufelek zaliczyłem w ogródku (jednym, każdym???) - oddalam ze względu na opisane "potrojenie" ;-))) Prawdę mówiąc, nie wiem co to wyżej mną napisane ma wyjaśniać ;-) |
Mariola | 24-05-2003 20:09:59 [#05] |
---|
hm... jak zwykle zagadka matematyczna ...
Ale ja dodam tylko tyle,że nie było żadnego ewentualnego podejrzenia :-)
Chociaż wizja wypicia kufelka (lub czegoś innego) na rynku w Tarnowie, bardzo mi się spdobała :-))) |
Marek Pleśniar | 26-05-2003 03:47:06 [#06] |
---|
potrojenie widzenia - po odwiedzeniu wszystkich ogródków jest nieuniknione:-) |
joszka | 26-05-2003 05:09:20 [#07] |
---|
szczególnie o czwartej rano ja jeszcze na trasie!!! |
Jan z T | 26-05-2003 05:39:04 [#08] |
---|
Na rynku byłem rowerem - to skutecznie wyklucza! Jeszcze sie nic nie zaczęło, a już mi "potrojenia" wypominają. Stosowny akapit wyraźnie sugeruje, iz do "takiego tanga" sześciorga potrzeba. Jeśli zatem przyjąć, w optymistycznych rokowaniach, wizyty tu się pojawiających - to szóstego do brydża (tj. do kufelka oczywiście) mi poszukiwać trzeba;-) ps. Dla Marioli już zamówiona jest porcja lodów o nazwie Trzy słońca w ogródku po wchodniej stronie pod tą samą nazwą :-))) |
Mariola | 26-05-2003 08:09:44 [#09] |
---|
ok jest już miejsce jeszcze tylko czas :-)))
ale to zawsze można będzie dopracować na zlocie ;-) |
beera | 26-05-2003 11:18:54 [#10] |
---|
jaciękręcę!! No co- jak to fajnie narazić się janowi. Zamiast dać w dziób zaprasza na piwo ;-)) załapię się chyba ;-))) | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|