Forum OSKKO - wątek

TEMAT: arkusz oceny dorobku zawodowego
strony: [ 1 ]
Golka2421-05-2003 08:46:22   [#01]
Bardzo pilnie potrzebuję wzoru arkusza dorobku zawodowego nauczyciela za okres stażu ( nauczyciel mianowany składa dokumentację na nauczyciela dyplomowanego ).Jak macie jakieś przykłady, to proszę o podesłanie. Z góry dziękuję
Gaba21-05-2003 08:58:03   [#02]
:)
hania21-05-2003 21:32:59   [#03]

wejdż na

www.kuratorium.krakow.pl i link :awans zawodowy

pozdrawiam

benedu gda21-05-2003 22:30:15   [#04]

Eksperci - na pomoc!

A co to jest arkusz oceny dorobku zawodowego?:-)

Kolejny już raz złapałem się dzisiaj na własnej durnowatości:-)

Golka2422-05-2003 12:41:13   [#05]
Hania jesteś wielka- bardzo ci dziękuję :)))
hania22-05-2003 23:04:40   [#06]

tylko

159cm :-))) Pozdrawiam Golka!
Zola22-05-2003 23:17:48   [#07]
korzystam z innego"arkusza" czy jak go tam zwać,ktos dał na forum albo w wymianie, bardzo ułatwia mi to pracę,jade po punktach rozporządzenia zaleznie od stopnia awansu,juz zrobiłam 14 ocen zostały mi dwie i chyba nastąpiło zmęczenie materiału,bo wczoraj wyłączyłam poczas pisania oceny komputer, jeszcze kilka takich ocen i odwykówka nie będzie potrzebna ;-)) nie będę mogła patrzec na monitor a i zabójca nie bedzie mi potrzebny bo zaczynam mieć odruch wy...
rena25-05-2003 21:55:44   [#08]

Pismo do KO

Może ktoś z Was ma pismo do KO i organu prowadzącego zawiadamiajace o terminie posiedzenia komisji kwalifikacyjnej na n-la kontraktowego. Z góry serdeczne dzięki. Pozdrawiam
krystyna26-05-2003 00:21:18   [#09]

Wzory MENISOWE:

.............................................................................................

(pieczęć szkoły)  

Miejscowość, 2003 .....- .....

Nr..............................

Organ sprawujący nadzór pedagogiczny

................................................................

...............................................................

Uprzejmie zawiadamiam, że w dniu ............. o godz. ......
w .................................................. odbędzie się  rozmowa kwalifikacyjna Pani/Pana..................... na stopień nauczyciela kontraktowego.

Zgodnie z art. 9g ust. 4 ustawy z dnia 26 stycznia 1982 Karta Nauczyciela (Dz. U. z 1997 r. Nr 56, poz. 357 ze zm.) w pracach komisji może brać udział w charakterze obserwatora przedstawiciel organu sprawującego nadzór pedagogiczny.

................................................................................

(podpis i pieczęć dyrektora szkoły) 

i dla drugiego organu to samo:

.............................................................................................

(pieczęć szkoły)

Miejscowość, 2003 .....- .....

Nr..............................

Organ prowadzący szkołę

................................................................

...............................................................

Uprzejmie informuję, że powołana została Komisja Kwalifikacyjna dla Pana............................................................ ubiegającego się o stopień nauczyciela kontraktowego.

Posiedzenie Komisji odbędzie się w dniu.......................... o godz. ................................,

w ..................................................................................................................................................

Zgodnie z art. 9g ust. 4 ustawy z dnia 26 stycznia 1982 r. -  Karta Nauczyciela
(Dz. U. z 1997 r. Nr 56, poz. 357 ze zm.) w pracach komisji kwalifikacyjnej może brać udział w charakterze obserwatora przedstawiciel organu prowadzącego szkołę.

................................................................................

(podpis i pieczęć dyrektora szkoły) 

rena26-05-2003 21:10:36   [#10]

Dziękuję

Dziękuję Ci Krysiu, skorzystałam i polecam się na przyszłość. Pozdrawiam.

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]