Dopowiadam ;-) Napisałam to już Markowi ale powiem głośno. Tak naprawdę to taki przepiękny łącznik mi się zrobił na tej konferencji. Połącznie znajomych przy kawie z forum dzieci oraz forum OSKKO to tylko zewnętrzna wizytówka. Tak naprawdę to wszytsko ma o wiele głębsze znaczenie i to co powiedział oficjalnie Marek. To taka platforma i dobrze zapowiadający się wspólny załążek. Prace w kierunku lepszego zarządzania szkołą - taką szkoła w której liczą się równie uczniowie o specjalnych potrzebach edukacyjnych. Bardzo mnie to cieszy i serce rośnie. Bardzo ważne było dla mnie pojawienie się tam Bozeny Bejnar Slawow - terapeutki z Filadelfii, ponieważ to jeszcze bardziej przekonuje mnie, że można razem i że tak wiele nas wszystkich łączy. Organizacja całości naprawdę nas zachwyciła i ja tu też chylę czoła przed Grzegorzem w pierwszym szeregu i oczywiście innych wspólorganizatorów. Ubawilismy się przednio - co choć trochę pozwoliło nam zaczerpnąc i posmakować takiego bycia razem. Olsztyn piekny :-) Ciastkarnie również i to, że tak blisko są apteki:-) A dyrektor zaraz może w dziób dostać za te tańczące dziewczyny :-)) |