Nie jestem publiczna, ale jeśli to ci pomoże dano mi kiedyś taki wzorek: OGŁOSZENIE o przetargu prowadzonym w trybie zapytania o cenę o wartości szacunkowej ...... ( kto ogłasza) ogłasza przetarg prowadzony w trybie zapytania o cenę na: (co - podajesz ) Nomenklatura wg CPV : (podajesz) KRYTERIA OCENY OFERT: CENA (KOSZT) – 100% Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych. Termin realizacji robót : max. 90 dni od daty podpisania umowy. Wykonawcy ubiegając się o udzielenie zamówienia zobowiązani będą do złożenia następujących dokumentów : 1. Formularz ofertowy, stanowiący załącznik do Specyfikacji. 2. Wypełniony kosztorys ofertowy. 3. Dokument potwierdzający uprawnienia do występowania w obrocie prawnym (aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert ). 4 Polisę lub inny dokument ubezpieczenia potwierdzającego, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności gospodarczej 5 Wykaz zrealizowanych w okresie ostatnich 3 lat (jeśli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie) min. 3 zadań o charakterze i wartości tożsamej lub porównywalnej z przedmiotem zamówienia – potwierdzone referencjami. 6. Uprawnienia do wykonania przedmiotowego zlecenia. 7. Informacje z banku prowadzącego rachunek Wykonawcy o posiadaniu przez Wykonawcę środków finansowych lub zdolności kredytowej wystawionej nie wcześniej niż 3 miesiące przed terminem składania ofert. 9. Zaświadczenie z ZUS i Urzędu Skarbowego o nie zaleganiu ze składkami i podatkami wg treści Rozporządzenia Ww. dokumenty mają być przedstawione w formie oryginału lub kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez osobę podpisującą ofertę. Dokumenty przetargowe można odebrać w siedzibie………………. (gdzie) Kontakt: (podajesz) Pewnie tu obowiązuje: ( podpowiadają mi ) art. 69 ustawy Prawo Zamówień Publicznych |