ZNAMY i POLECAMY, bośmy to przerabiali - doskonała spokojna pani - świetne, znakomite wykonanie, piękny orzeł zgodnie z heraldyką, mój Mickiewicz podobny do Mickiewicza! Piękne litery, żadnego malowania twarzy... haft jest wypukły, ładnie dobrane kolory. p. Matura - ma stronę w INTERNECIE, wejdźcie na jakąs wyszukiwarkę - jest tam bardzo dużo zdjęć jej sztnadarów, bardzo elegenackie szarfy, itp. Napiszcie, czy ją wyszukaliście, gdyby nie, to się odezwijcie - poszukam wizytówki. Trzyma się terminów, sztandar był oddany co do dnia. Pracowała nad nim 2,5 miesiąca, bo orła miała wcześniej zrobionego. Szukajcie takich dobrych terminów do odbioru - od niej wiem, że niektore terminy sa zaklęte - wyszyscy chcą wtedy, nie wolno zwlekać, ja zamawiałam, kiedy nie miałam ani gorsza, nie ukrywam zaliczka poszła z mojej kieszeni. A sztnadar, jest to droga sprawa - ok. 8tys. chyba, że idziecie w półprodukt, przed czym przestrzegam. Samo zrobienie srebrnego orła to 4 tys., ale jak to jest zrobione. Polecam p. Maturę z Krakowa Sama szukałam pieniędzy tylko 3 miesięce - i... się znalazły, bez wyciągania ręki do rodziców. |