Forum OSKKO - wątek

TEMAT: sztandar szkoły
strony: [ 1 ]
sławek c21-03-2003 08:17:52   [#01]
Rodzice z Rady Szkoły chcą ufundować sztandar szkoły, czy ktoś wie jak uruchamia się tę "machinę"? Poszukuję procedur z tym związanych, typu założenie fundacji, specjalnego konta w banku itp.
Za pomoc dziękuję i pozdrawiam,
Gaba21-03-2003 14:43:15   [#02]
nie trzeba - zamawiają u hafciarki, płacą i przekazują szkole... szkoda czasu i martnotrawienia sił.
HenrykB24-03-2003 21:37:11   [#03]
Też tak myślę. Żadnych cudów.
Tera24-03-2003 22:06:25   [#04]

No właśnie :-))

Czekają nas podobne uroczystości jak Sławka i tak trochę na zapas myślę, że dobrze byłoby znać adresy hafciarek. Może macie coś godnego polecenia:-))
HenrykB24-03-2003 23:49:24   [#05]
Sporo adresów widziałem w Głosie Nauczycielskim
Gaba25-03-2003 03:03:06   [#06]

ZNAMY i POLECAMY, bośmy to przerabiali - doskonała spokojna pani - świetne, znakomite wykonanie, piękny orzeł zgodnie z heraldyką, mój Mickiewicz podobny do Mickiewicza! Piękne litery, żadnego malowania twarzy... haft jest wypukły, ładnie dobrane kolory.

p. Matura - ma stronę w INTERNECIE, wejdźcie na jakąs wyszukiwarkę - jest tam bardzo dużo zdjęć jej sztnadarów, bardzo elegenackie szarfy, itp.

Napiszcie, czy ją wyszukaliście, gdyby nie, to się odezwijcie - poszukam wizytówki. Trzyma się terminów, sztandar był oddany co do dnia.

Pracowała nad nim 2,5 miesiąca, bo orła miała wcześniej zrobionego. Szukajcie takich dobrych terminów do odbioru - od niej wiem, że niektore terminy sa zaklęte - wyszyscy chcą wtedy, nie wolno zwlekać, ja zamawiałam, kiedy nie miałam ani gorsza, nie ukrywam zaliczka poszła z mojej kieszeni.

A sztnadar, jest to droga sprawa - ok. 8tys. chyba, że idziecie w półprodukt, przed czym przestrzegam. Samo zrobienie srebrnego orła to 4 tys., ale jak to jest zrobione.

Polecam p. Maturę z Krakowa

Sama szukałam pieniędzy tylko 3 miesięce - i... się znalazły, bez wyciągania ręki do rodziców.

fredi27-03-2003 20:09:15   [#07]
a może coś o procedurach związanych z nadaniem imienia szkole?

UWAGA!
Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.

strony: [ 1 ]