Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
opinia o programie |
hania | 20-03-2003 08:32:46 [#01] |
---|
Czy ktoś z Was pisał opinię o programie stworzonym przez innego nauczyciela? Koleżanka napisała taki program dla dziewczynki, która ma mieć indywidualny program nauczania z matematyki, dyrektor poprosił mnie wczoraj o sformułowanie opinii (jako naucz mianowany tegoż przedmiotu). Pierwszy raz - i chętnie bym się przyjrzała jak takową opinię pisać. Długie to ma być? Co powinno przede wszystkim zawierać? Jeśli ktoś może mi pomóc, to proszę tu(może innych też zainteresuje) lub na priva.... Dzięki z góry:-)) |
Małgosia | 20-03-2003 20:01:04 [#02] |
---|
pisałam... ...ze dwa razy. Jak gdzieś wyszperam, to wyślę Ci na priva. Ale - żeby było jasne - nigdzie nie ma wzorców, więc kombinowałam po swojemu, kierując się zdrowym rozsądkiem i literą prawa. |
Gaba | 20-03-2003 20:18:22 [#03] |
---|
Haniu, przepraszam, że się odzwywam dopiero teraz: skorzystaj Hanna Komorowska, Oprogramach prawie wszytsko, Warszawa 1999r. stanisław Dylak, Wstęp do programowania, Warszawa 2000. czy jest pełen katalog programowy wg rozp. MENiSa? czy program przystaje do potrzeb dziewczynki jezli tak to jak... czy przystaje do potrzen szkoły... pisząc odnoś się do katalogu programowego wg MEniSa a najlepiej wg Dylaka. |
hania | 20-03-2003 21:01:25 [#04] |
---|
dzięki dziewczyny! Książki , októrych Gabo piszesz znam, mam, rozp na pewno będę się kierowac, rzeczywiście ważne - czy przystaje do potrzeb dziewczynki, szkoły - pewnie bardziej możliwości szkoły, wzorców pewnie nie ma, ale chętnie zerknę... Małgosiu - uśmiecham się :-)) | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|