Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
Jeśli łysiejesz - przeczytaj tą wiadomość... |
beera | 19-03-2003 18:51:21 [#01] |
---|
Takie cos mi wskoczylo dziis do skrzynki :-)))))) I zdechlam tu ze śmiechu. Wydawalo mi się, ze mnie jakis kataklizm dotkął - świadectwa, sio, sądy, regulaminy, statuty, klasyfikacje i wiosenne przesilenie... ale to wszystko jest maly pikuś, bo przeciez nie łysieję :-))) Jakies światełko w tunelu jest :-))))))) |
bogna | 19-03-2003 19:15:37 [#02] |
---|
Asia - a co należało robić w przypadku łysienia? Może dobrze wiedzieć - na przyszłość ;-) |
Gaba | 19-03-2003 19:39:29 [#03] |
---|
ja łysieję psychicznie - mam rodzica, który wypisuje do mnie listy barokowe, chwyty retoryczne, zdania na 3 wersy, z cytatami z przepisów, a ja nie rozumiem nic. Proponuję mu pedagoga szkolnego, a on takiego nie chce, on będzie szukać opiekuna gdzie indziej. Chciałam pomóc i poprosiłam tatę o sprecyzowanie, o co chodzi. Zapraszałam na spotkanie. Nie przychodzi. Nie wiem, co zrobić, odesłałabym go w diabły, ale ze względu na funkcję nie mogę, ja mu grzecznie, że zapraszam - on mi po 15 stron maszynopisu, ja mu grzecznie, a on mi jakieś drwiny, aluzje, cytaty. Nic z tego nie wiem - wiem, jedno, po języku, że facet sfiksował i śrubka mu poluzowała. To widać, słychać i czuć. co ma zrobić dyrektor, który nie rozumie, co do niego pisze rodzic? Ponieważ tam nie ma prośby o pomoc, a jedynie drwina i zwroty, przedrzeźnianie - to Pani musi pomóc memu dziecku, każde słowo moje wykpione i zmienione. Wyrzuciłabym to do kosza, ale... Co się robi, jak się trafi na wariata - pieniacza (pan jest referentem w gminie), więc sobie łysieję psychicznie. Mam jeszcze 3 miesiące do wytrzymania z trudnym rodzicem. |
beera | 19-03-2003 19:39:46 [#04] |
---|
:-))) Ciekawa byłam kto zapyta..ale stawiałam raczej na jakiegos faceta :-))))))) MATKO- bogna.. w naszym przypadku byloby to lysienie ne do zniesienia- poszukam w mailach antidotum ;-))) |
Leszek | 19-03-2003 21:52:06 [#05] |
---|
Ciekawe byłoby podrzucenie paru takich listów jego pracodawcy...
Pozdrawiam |
Leszek | 19-03-2003 21:52:46 [#06] |
---|
A poza tym to chyba łysieję...
Pozdrawiam |
Jacek | 20-03-2003 08:47:53 [#07] |
---|
a ja gole głowę prawie na zero więc cały czas jestem łysy |
Renatka | 20-03-2003 10:14:31 [#08] |
---|
ja tam lubię łysych dlatego moi chłopcy zawsze króciutko , przyzwyczaisz od małego i nie ma kompleksów .. |
Alfred | 20-03-2003 10:15:53 [#09] |
---|
humor spoza branży..;-) [dzyń dzyń] - Kto tam? - Złodziej! [dzyń dzyń] - Tak? - Złodziej, proszę pani. - Czego pan chce? - Chcę wejść do pani mieszkania i ukraść parę rzeczy. - Pan jest z Banku Zachodniego WBK? - Nie, proszę pani, jestem złodziejem. Okradam ludzi. - Wydaje mi się, że pan jest z Banku Zachodniego WBK. - Nie, nie jestem, bardzo proszę, niech pani otworzy drzwi. Proszę mnie wpuścić. - Jak pana wpuszczę, będzie mi pan sprzedawał kartę kredytową albo konto 24 Plus. - Nie, nie będę, proszę pani. Chcę tylko wejść do środka i obrabować pani mieszkanie. Naprawdę. - Obiecuje pan? Żadnych kart ani żadnych kont? - Żadnych. - No dobrze, niech pan wchodzi. [wchodzi] - A tak swoją drogą, nie wiem czy zastanawiała się pani, ile radości daje posiadanie karty kredytowej Banku Zachodniego WBK... |
beera | 20-03-2003 11:05:53 [#10] |
---|
Leszku!!! To byla reklamówka z WP :-) Ci, co piszą do mnie listy wiedzą, ze nie łysieję :-))) Alfred- trafione w dziesiątkę :-)))) Matko :-))) |
beera | 20-03-2003 11:16:53 [#11] |
---|
Gaba :-) Dopiero teraz doczytalam. Mentalne łysienie :-)) |
Alfred | 20-03-2003 11:21:47 [#12] |
---|
... jak kulą w płot. Ale ja już tak mam... |
Marek Pleśniar | 24-03-2003 14:00:13 [#13] |
---|
wróciłem, czytam Was ... i idę do lustra;-) | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|