Forum OSKKO - wątek
Gaba | 17-03-2003 19:03:40 [#01] |
---|
Help mi pliz! potrzebuje kur HTML'a a najlepiej gotowca z jak największymi możliwościami z góry dzięki Piotrek od Gaby |
Grażyna | 17-03-2003 19:21:59 [#02] |
---|
a może... chcesz zrobić stronę www? Bo jeśli tak to polecam fronpage (jest po polsku, łatwy w obsłudze i nie trzeba znać html`a |
Marek Pleśniar | 17-03-2003 19:34:08 [#04] |
---|
łot du ju łont? ten kurs html Wimmera jest ok - potwierdzam a do frontpaga też trza znać htmla - zapewniam grażyna - jest tam pod spodem i płata czasem figle chociaż fakt - najszybciej jest trzasnąc stronę frontpagem i potem dłubac w miare potrzeby w htmlu (taka zakładka "html" na dole) lecz do celów edukacyjnych to bład chyba. Za dużo śmieci zaciemniający ch obraz. |
Mariola | 17-03-2003 19:41:32 [#05] |
---|
najprościej ściągnąć przeglądarkę Mozilla (http://www.mozilla.org)
Jak ją zainstalujesz i otworzysz to
na dole ikonka z długoipsem i kartką- piszesz normalnie jak w wordzie, tabelki z ikonki
a kiedy chcesz zobaczyć jak to wygląda w htmlu to zakładka HTML-tags
a jak wygląda w przeglądarce to zakładka Preview.
Takie proste stronki i bardzo szyko można tak zrobić |
Grażyna | 17-03-2003 21:17:07 [#06] |
---|
:)) Ja robię we front page`u, a potem - jak to napisał Marek - grzebię w HTML`u, bo czasami trzeba coś poprawić, a program nie wykonuje danego zadania. Tak jak Ty Gaba jestem humanistką, wierz mi to jest najlepszy sposób. Warto też zapisać się na kurs (tam poznasz podstawy HTML)- Kęty, Ogólnoplska Fundacja Edukacji Komputerowej (40-godzin), szkolenie INT-C. |
Marek Pleśniar | 17-03-2003 21:28:14 [#07] |
---|
ale to gabin piotrek pisze grazyna - i pewno potrzebuje do szkoły na informatykę:-) |
Anka L | 17-03-2003 21:33:58 [#08] |
---|
:-) To może jeszcze kilka wskazówek i polonistka też się nauczy :-) bez płatnych i czasochłonnych kursów ;-) |
Gaba | 18-03-2003 07:11:36 [#09] |
---|
nie... nie , nie na informatykę , tylko na konkurs a poza tym to ja kce gotowiec najlepiej instant czyli uzywając ctrl+c ctrl+v miec juz szkielet a poza tym ja mam pajączka :P Piotrek od Gaby | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|