Forum OSKKO - wątek
TEMAT: |
co się dzieje z CEO |
Gaba | 13-03-2003 18:08:06 [#01] |
---|
od kilku dni usiłuję się dodzwonić... nikt nie odpowiada na mejle... hmm!!! chiałam dokończyć SUS i stnadardy, nad którymi pracowałam bardzo cięzko ostatnie dwa miesiące!!! W infotmacji powiedziano mi, że telefon jest niekatulany, numer oddany!!! |
Tera | 13-03-2003 19:36:02 [#02] |
---|
Gaba;-))) Co to jest GEO i SUS ? Oświeć mnie bo nie nadążam:-)) |
Małgosia | 13-03-2003 20:35:24 [#03] |
---|
ja nie Gaba, ale się wtrącę Tera! Nie GEO tylko CEO czyli Centrum Edukacji Obywatelskiej. Wyjątkowe zjawisko. Począwszy od genialnego KOSS-u (Kształcenie Obywatelskie w Szkole Samorzadowej) po liczne ciekawe akcje, projekty i programy (np. Młodzi głosują, Młodzi obywatele działają, czy ostatnio - Szkoła z klasą). Wszystkie godne uwagi i polecenia. Warto zajrzeć na ich stronę: www.ceo.org.pl Gorąco polecam! |
Gaba | 13-03-2003 20:43:38 [#04] |
---|
Małgosia, tu zareklamowała. super! Ale jakieś inofmacje nadchodzą, że zwinęli interes!!! :((((((((( czy to mozliwe, nie mogę się z Jackiem Strzemienicznym skontaktować. Nikt nie podnosi słuchawki !!!! a strona bez tych sympatycznych ludzi, jest tylko stroną www.. Szkoda.... |
Małgosia | 13-03-2003 20:48:47 [#05] |
---|
no nie żartuj, Gaba! Zwinęli się? Skąd masz takie informacje? To by było straszne! Bardzo dużo się od nich nauczyłam... Pozdrawiam Cię Gabo! | UWAGA! Nie jesteś zalogowany!
Zanim napiszesz odpowiedź w tym wątku, zaloguj się!
Dopiero wtedy będziesz mógł/mogła wysłać wprowadzony komentarz na forum.
Jeśli nie masz jeszcze założonego konta na forum, załóż je.
Logowanie i/lub zakładanie konta.
|